Kada se uletalo u banke sa automatima, niste setali...
Kada se gasile najvece domace banke, niste setali...
Kada su mimo zakona uz pomoc fantomki isporucivali nase gradjane, niste setali...
Kada su rusili dokazni materijal bagerima, niste setali...
Kada su privilegovani kupovali secerane za 1 EUR, niste setali...
Kada su privilegovani zgrnuli stotine miliona trgujuci strujom, niste setali...
Kada su prodali celu drzavu, niste setali...
Kada su izdali KiM, niste setali...
Kada su urusili celo sudstvo, niste setali...
Kada su krali na izborima, niste setali...
Kada su krali preko svojih marketinskih agencija milione, niste setali...
Kada su ONI kontrolisali medije preko marketinskih agencija, niste setali...
Kada su gradili vile na zasticenom podrucju uz Savu, niste setali...
Kada su privilegovani uz kupovinu raspalih firmi dobijali i zemljiste, niste setali...
Kada su ubili coveka na protestu, niste setali...
Kada su ovi novi tukli vase sunarodnike na KiM sa Zandarmerijom, niste setali...
Kada su se rukovali i smejuljili sa Tacijem, niste setali...
Kada su ovi novi gradili granice na KiM, niste setali...
Kada su se ovi novi izvinjavali krvnicima, niste setali...
Kada su ovi novi dobili kamenje u glavu, niste setali...
Kada su ovi novi poklonili 5 miliona EUR krvnicima, niste setali...
Kada su ubili pilote helikoptera zbog svoje promocije, niste setali...
Kada su potpisivali sporazume sa NATO i kada su ucestvovali u NATO vezbama, niste setali...
...
I tako mogu do sutra i da ne napisem ni 10% bitnijih stvari od ovoga za koje vi setate...
Da se razumemo, bahatost, kriminal i cenzura koju ova vlast predstavlja prevazilazi moje najgora ocekivanja...
Veoma mi smeta sve sto se desilo nelegalnim rusenjem u sred noci... Veoma mi smeta jednoumlje koje uzima kontrolu nad drzavom... Veoma mi smeta urusavanje sistema drzave na svakom koraku...
Ali, najvise mi smetaju licemeri, kukavice i naivci..
Licemeri ce se sami prepoznati!
Kukavice i naivci treba da prihvate da se drzava i sistem ne uspostavljaju "od gore" vec od temelja...
Iznutra, licnom reformom... Posteni i pametni politicari ne padaju sa neba jer bas Vama to treba... To mora da dodje od dole iz naroda, od Vas...
Kakav narod, takva i vlast... A svi ste vi narod hteli to da prihvatite ili ne...
Vas plasi cinjenica da ste samo jedan milioniti delic slagalice i da ste bespomocni i zato vicete...
Umesto da radite ono sto mozete na licnom planu i da budete zadovoljni sto ste uradili sve sto je do vas...
Nece istina o Savamali da nas oslobodi, vec priznanje licne krivice i odgovornosti za raspad sistema koji zovemo drzavom Srbijom...
Da, da, svi vi uljuljkani elitisti, koji mislite da ste bolji od drugih jer znate sta je urbanizam i estetika, koji bi voleli da se nesto radi i gradi bas po vasoj zamisli...
Radice se i graditi onako kako ovaj narod bude zeleo... Narod trenutno zeli nelegalno, korumpirano, ruzno, beskorisno, u sred noci, sa fantomkama...
Jer je narod licemeran, lenj, lazljiv, kukavicki - i ni milion ljudi na protestu tu cinjenicu nece promeniti...
Protestima se apsolutno nista ne menja, zapravo je cudno da posle 5. oktobra neko ocekuje promene na bolje iz ulicnih protesta...
E naivci...
Kad sam video ko od mojih FB poznanika ide na proteste, kad sam video taj trandy pristup i fensi serovanje protesta, zgadilo mi se sve... Kakva crna urbana elita, obrazovani i slicno... Ljudi koji prstom nisu mrdnuli za neku drustvenu temu, da ne pricam o nacionalnoj ne daj Boze, to je tako fasisticki... Sad odjednom oni brinu o drzavi... Nemojte me zasmejavati...
Cast izuzecima koji su po meni naivni i koji se iskreno ulazu i trose...
Kada sam video govornike i organizacije koje podrzavaju proteste, povracalo mi se...
Kada sam video teme koje se pokrecu na protestima...
Verovatno Vam se ne svidja ovo sto pisem
ali, demokrate nase, slobodarci, elito urbana, za demokratiju ste se borili, demokratiju ste dobili...
Olos je 2 puta u 2 godine dobio skoro 50% podrske... Prekinite da kukate i placete kao REMAIN-eri kad Vasa demokratija nije po Vasoj volji...
Ne budite licemeri!!!