razgradjevinar » Ned Jun 26, 2016 3:57 pm[/url]":8865tkev]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=394233#p394233:8865tkev je napisao(la):
Beki » 26 Jun 2016 02:01 pm[/url]":8865tkev]
Prijatelju dragi, meni nije jasno da ako se borite protiv nečega, konstantno odbacujete ljude oko sebe nazivajući ih botovima. Radite protiv sebe samo. Meni da je cilj da se borim protiv nečega, gledao bih da skupim što veću masu, da privučem što više ljudi, a ne da etiketiram sve koji ne misle kao ja. Ako malo dublje razmisliš, takvim ponašanjem radite Vučiću u korist.
Ja bih zamolio da mi se objasni taj pojam ,,odmor od protesta''. Ništa smešnije nisam čuo u životu pa makar bio bot sto puta.
ovaj protest, bar kako ga ja vidim, treba da okupi ljude koji su protiv vladavine olosa a ne da se bavi prevaspitavanjem i edukovanjem. sto puta smo zakljucili, bnv moze da brani i zagovara samo neko ko ima interes ili je prosto i jednostavno glup,. ajde da ublazim tvrdjnu, nesposoban da pojmi drustveno-politickie okolnosti oko sebe. ovi prvi su oni protiv kojih se "borimo" i protestvujemo i njih ne zelimo da prodobijimo nego pohapsimo i kznimo ovi drugi su samo tuzna iritantna ali trivijalna prolazna pojava koja ce nestati u mraku cim iza brave nestanu ovi prvi.