vradovic
Expert
- Učlanjen(a)
- 31.10.2007.
- Pohvaljen
- 7.135
Vidi Zuma ja nemam te detaljne informacije i verovatno mogu samo da ih daju zaposleni u toj firmi za prodaju. Mogu samo da kazem sta ja mislim na osnovu mog iskustva.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=375471#p375471:2ytwf391 je napisao(la):Zuma » 11 Mar 2016 01:46 am[/url]":2ytwf391]Da li si ti pročitao ono što piše u poruci pre tvoje? Šta tačno znači "planuli su"?
1. Potpisani su ugovori o rezervaciji
ili
2. Potpisani su kupoprodajni ugovori za stan i plaćeno 10% vrednosti stana
Da li je u pitanju 1 ili 2, u kom međusobnom odnosu, i na koji se to ukupan procenat ponuđenih stanova odnosi?
Drugim rečima, da li su stanovi uglavnom samo rezervisani ili su stvarno prodati, i koliko njih?
Kula A 95% kupaca je uplatilo I ratu i uskoro ide placanje II rate.
Kula B 95% kupaca je uplatilo rezervaciju od 1000e a u toku je potpisivanje Ugovora i placanje I rate. (mislim da su na 50% od svih tih). Jednostavno traje, dok potpises ugovor pa u velikoj vecini punomocja, jos uglavnom su kupci iz inostranstva itd itd.
Kada kazu planuli su misle platili su rezervaciju od 1000e. Placanjem rezervacije si osigurao stan a potpisivanje Ugovora i svega toga ide mesec dana posle toga dok se pripremi dokumentacija. Zapravo ko je lud da odustane kada se zna da ce ti stanovi za par godina vredeti mnogo vise?
Ko izabere da plati unapred dobije 2% popusta.