dedinje":2iy8bpwp je napisao(la):Projekat ili postoji ili je u fazi izrade. Ugovor će biti pokazan kad za to dođe vreme. Starji sam čovek ikad se samo setom onih komila đubreta, otpadaka, šuta, natrulih baraka i raznih divljih naselja od kartona ko su pokrivali to područje. Da ne govorim o prastarim raspalim čamcima i zarđalim brodovima. BG na V nije savršen ali je ogroman napredak za BGD.
PredragT":3ptj5ujc je napisao(la):Otvorena Hercegovacka
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/590535 ... acku-ulicu
direktor":1hxu9ug1 je napisao(la):Hercegovacka plus setaliste parking igraiste 4 000 000 e da nije malo mnogo
relja":jali8i5r je napisao(la):direktor":jali8i5r je napisao(la):Hercegovacka plus setaliste parking igraiste 4 000 000 e da nije malo mnogo
Zezaš?
Toliko?
relja":6qdn4feb je napisao(la):A ti si isti ...
laki72":6qdn4feb je napisao(la):Imam problem ...
bazinga":6qdn4feb je napisao(la):Izvini ...
Delija":2dw6xw2r je napisao(la):Ти Спат утврђуј шта хоћеш али овде су најмање два доказана бота од којих нам је један сам, добровољно показивао доказе сопствених ботовских дужности. Други је Номбре који је макар баталио работу кад је видео да не иде.
Delija":tps5flny je napisao(la):Ти Спат утврђуј шта хоћеш али овде су најмање два доказана бота од којих нам је један сам, добровољно показивао доказе сопствених ботовских дужности. Други је Номбре који је макар баталио работу кад је видео да не иде.
stf":10iibtd9 je napisao(la):Па ја Спатио. Ја сам тај, коловођа напредних ботова на овом форуму.
Delija":10iibtd9 je napisao(la):Ти Спат утврђуј шта хоћеш али овде су најмање два доказана бота од којих нам је један сам, добровољно показивао доказе сопствених ботовских дужности. Други је Номбре који је макар баталио работу кад је видео да не иде.
Кад би ти за почетак знао дефиницију бота, сконтао би да највеће карактеристике једног таквог друштвеног примерка на овом форуму имаш баш ти и то дуже од свих других.
Овде су одувек присутни симпатизери, па и чланови свих већих политичких странака и поред свих нас заједно, и даље си највећи политички агитатор - а политичко агитовање је примарна функција бота.