arsa.arsa":1p9kjnfy je napisao(la):nagradno pitanje je koji je ovo (stvaran) grad?
на основу регистрације возила бих рекао да је Истанбул
arsa.arsa":1p9kjnfy je napisao(la):nagradno pitanje je koji je ovo (stvaran) grad?
Delija":2i2vqqsi je napisao(la):Риба смрди од главе.BadMan":2i2vqqsi je napisao(la):Jednom sam već rekao. Ovo je taktički manevar.
Ne može se odmah ići na Vučića.
JohnnyLee":1xpttzah je napisao(la):arsa.arsa":1xpttzah je napisao(la):nagradno pitanje je koji je ovo (stvaran) grad?
на основу регистрације возила бих рекао да је Истанбул
Delija":2cgrwnp3 je napisao(la):Риба смрди од главе.BadMan":2cgrwnp3 je napisao(la):Jednom sam već rekao. Ovo je taktički manevar.
Ne može se odmah ići na Vučića.
Пусти ти историју, Данас је један човек успоставио паразитски антиспрки/антидржавни систем по угледу на претходну власт али још за класу штетнији. Он се разуме у све, од урбанизма до права, крши закон и устав кад год хоће, поставља за министре слине непсимене преварантске са лажном дипломом, запослио је између 50 и 100 000 неписмених партијских пацова који махом не раде ништа или раде за њега и партију...А сада, кад је до краја исрпазнио државну касу и задужио нас преко сваке мере је напујдао керове да попуњавају буџет тако што на улици дневно кажњавају хиљаде пешака због преласка улице ван пешачког. Шта год наивни народ мислио држава је већ банкротирала. Кад неко диже кредит да исплати плате и пензије то је банкрот, кад неко попуњава буџет кредитом то је банкрот. То ће вам рећи сваки, макар и приучени економиста. Битно је врховног пацова збацити, после ћемо лако са партијским мишевимаstf":2i3p8apo je napisao(la):Секли су Срби више пута те главе и ништа нисмо добили јер је тело, тј. систем остао исти. Глава је најманји проблем, туморе по телу треба сећи.
Delija":2nfs7rie je napisao(la):запослио је између 50 и 100 000 неписмених партијских пацова који махом не раде ништа или раде за њега и партију...
U ovom slučaju to nije tačno, jer od gužve u guzici ni smrad ne može napolje. Nema ko se nije nastanio tamo.JohnnyLee":2b88aygc je napisao(la):ја колико се разумем у смрад, највише смрди око гузице
Delija":3cu6yg61 je napisao(la):Битно је врховног пацова збацити, после ћемо лако са партијским мишевима
Борчанац":2f0hlk0o je napisao(la):..
Код нас Срба никада није лоше време за револуцију неку. Сада је време за суштинску револуцију, за потпуну промену...нас самих, своје околине, а самим тим и штетног апарата.
Било би лепо да престанеш да умањујеш штеточински и издајнички учинак жвалавог гебелса који је његовим доласком на власт доведен на један потпуно нови ниво који је засенио чак и претходнике. У питању је врло "посебан" издајник који је био и део слобине власти. Ја не бих оволико писао о њему да он није систем додатно деформисао. И молим лепо, ја овде имам потпуни кредибилитет (твој је рецимо, на жалост, дискутабилан) јер и док је Ђилас јахао био сам овде његов највећи критичар.stf":1ixmr21b je napisao(la):Збацили смо Милошевића, дошли Коштуница и Ђинђић, после њих, Тадић , збачен Тадић, дошао Вучић. Шта се променило сем главе? У свим системима власти и даље раде исти људи који су радили у време Милошевића.
Па и ти сам причаш да се од осамдесетих у граду раде урбанистички испланирани злочини иако се градоначелници мењају. Тј. главе се мењају а систем остаје исти.
Тај карикатурни цртеж није све објаснио нити му је то била сврха пошто је у питању алузија на тренд рушења совјетских споменика по бившем источном блоку. Аутор је Пољак.stf":1ixmr21b je napisao(la):Карикатурални цртеж који је све објаснио: