Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Mislim da osim par tvrdokornih železničkih entuzijasta (ne osuđujem, samo kažem) niko u Srbiji ne očekuje da će se železnica ikada vratiti do Sajma.

A mislim da veliki broj sumnja i da će ova gamad varvarska sačuvati bilo šta od Sajma, eventualno halu 1 i to je to. Ne trebaju njima hale, njima su potrebne precenjene stančuge i kancelarijski prostori za izdavanje i prodavanje.

Ajde da se ne zavitlavamo baš toliko.

Pre će u Surčinu da se prave mikročipovi nego što će nakon svega da se vraća pruga do Sajma.

Ostavicu ovde i sliku Moskve, da li bi bilo bolje da su zgrade ove visine?

Pogledajte prilog 239393
nadam se da si bio u moskvi i da znas gde su te zgrade napravljene
ne verujem da bi ljudima ovoliko smetao BNV da je radjen na Cukarickoj padini (lokacijiski red velicina),
kao sto ni rusi nisu ovo napravili podno Kremlja ili bilo gde drugde u prvom prstenu

Sve zavisi. U Londonu su kule izgradjene pored najstarije tvrdjave u gradu. Svaki grad je prica za sebe.

Prilozi

• Screenshot_20250527_040933_com_google_android_googlequicksearchbox_LensExportedAct.jpg
    Screenshot_20250527_040933_com_google_android_googlequicksearchbox_LensExportedAct.jpg
    594,5 KB · Pregleda: 145
Istina je da ovo malo liči na situaciju u Beogradu sa BnV s’tim sto su kod nas stambene a u Londonu poslovne zgrade

Ne sviđa mi se ni Moskva, ni London, ali to bar ima neku vrednost, ne ove naše demitare.

Ne sviđaju mi se ni devojke pune plastike, ali ako mora, daj onda bar da bude kako treba u okviru tog polja

1000037591.jpg

A ne BNV - loša, ružna i jeftina kopija

1000037590.jpg

nadam se da si bio u moskvi i da znas gde su te zgrade napravljene
ne verujem da bi ljudima ovoliko smetao BNV da je radjen na Cukarickoj padini (lokacijiski red velicina),
kao sto ni rusi nisu ovo napravili podno Kremlja ili bilo gde drugde u prvom prstenu
Bio sam, ovo sam poslao kao kontrast starog i novog, izuzimajuci lokaciju.

Лондон је један од најружнијих западних метропола Европе баш зато што су га градиле елите менталитета сличног СНС-у и докрајчиле одвратним зградуринама без естетске вредности или икакве хармоније

Са таквима нас поред овакве архитектуре

2BE6155500000578-0-image-a-27_1441208813291.jpg

чекају још разне еколошке катастрофе услед млаћењу пара од гурања екологије под тепих - попут:

Ja bih voleo da smo normalnija drzava, da nam je urbanizam i odrzivi razvoj na nivou skandinavskih zemalja. Ono sto je problem je sto mi sami biramo ljude koji nas vode u ambis, kad bi se SNS pojavio sa svojom agendom u bilo kojoj civilizovanoj sredini ne bi dogurali do cenzusa.

Лондон је један од најружнијих западних метропола Европе баш зато што су га градиле елите менталитета сличног СНС-у и докрајчиле одвратним зградуринама без естетске вредности или икакве хармоније

Са таквима нас поред овакве архитектуре

2BE6155500000578-0-image-a-27_1441208813291.jpg

чекају још разне еколошке катастрофе услед млаћењу пара од гурања екологије под тепих - попут:

Mi smo tradicionalno od svih uzeli sve najgore i onda prodajemo parolu - Ima toga i u Norveškoj. Ima, ali na jednu lošu, tamo dolaze tri dobre, ovde na jednu lošu dolaze tri još gore.

Vrh