Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Poruke
- 22.712
- Pohvaljen
- 49.522
Ima jedanКоји је домаћи ресторан у Кнез Михаиловој нпр?
Ali problem je ponekad i u samim lokalima, odnosno restoranima. Evo ja sam pre par meseci bio u Proleću prvi put posle pauze od 3 godine. Ono je krš od restorana. Unutra oklocan i zastareo, osoblje isto oklocalo i zastarelo, a hrana jad i beda. Poručio pileće medaljone, stigli mi komadi mesa koji su bili ok, ali zato pirinač oko njih nekuvan, salata bezukusna, a preko svega toga nabacan komad najjeftinijeg kačkavalja debelog 1 cm. Ne zezam se, bukvalno komadina masnog jeftinog kačkavalja nabačena preko mesa. Od strane kuvara koji je verovatno godište Tita, a misli da je bog zna kakva faca time što baca komadinu kačkavalja preko mesa.
Takvi restorani i mesta i treba da propadnu. Ako već ne žele da se menjaju i unaprede. A ne očekujem nikakve kerefeke i fenseraje. Samo brate očekujem od imbecila kuvara da zna kako da skuva pirinač (ej, to tinejdžer zna!), kako da isprži meso i kako da narenda jbni kačkavalj, i da to ne bude najjeftiniji iz Maxija na akciji.
E da, ima i restoran Kolarac. Ali tamo nisam bio sto godina.
Ruski car je isto ubijen i prvo pretvoren u fensi izdanje Mekdonaldsa (Vapiano), pa posle opet ugašen. Pa onda podeljen prostor (Poštanska štedionica je zgrabila deo) i sada više nije u Knezu nego ka Obilićevom vencu. I sada je više kafić. Ima i da se jede, ali je po uređenju i sadržaju više kafić. Odlično mesto pritom. Ali ne ono što je nekada tu bilo.