Samo da ispravim - 10 miliona je ukupan iznos dividendi, a državi od toga pripada 3,2 miliona. Bolje da ni ne započinjem opet finansijsku analizu. Čemer.Nivo novoizgradjenih zgrada je sve nizi...ako ovako nastave uskoro će biti u ravni sa stanovima koji država gradi.
Država zaradila čitavih 10 miliona pa da je prodala 5 placeva preduzimačima više bi zaradila.
Zašto da ne, neka ostane zabeleženo. Ne moraš da budeš preterano opširan, ali koja bi bila tvoja procena iznosa koji je država uložila u uređenje gradskog građevinskog zemljišta?Samo da ispravim - 10 miliona je ukupan iznos dividendi, a državi od toga pripada 3,2 miliona. Bolje da ni ne započinjem opet finansijsku analizu. Čemer.
Razlika između mene i tebe je ta što je tebi u mislima Matijević iz mesne industrije a meni moj profesor i nekada dekan Matematičkog fakulteta Mateljević.Koji sad Matijević? Čovek je privatnik (ako mislimo na istog), ajd da se vratimo na gotovinski princip vođenja finansija, vas na državnim jaslama. Koliko je koštalo uređenje? Mislim 3.2M EUR je ozbiljan profit da li se zna namena tih sredstava?
Ne kapiram razliku, ali je profesor sigurno ponosan kako si iskoristio svoj potencijal.Razlika između mene i tebe je ta što je tebi u mislima Matijević iz mesne industrije a meni moj profesor i nekada dekan Matematičkog fakulteta Mateljević.
Nisam ja tako loš kao što mislite veruj miNe kapiram razliku, ali je profesor sigurno ponosan kako si iskoristio svoj potencijal.
Ne kapiram razliku, ali je profesor sigurno ponosan kako si iskoristio svoj potencijal.
цела поента транзиције је и требала да буде у раздвајању приватног и јавног сектора како би тиме контролисали један други на корист обичних грађана (слично као што сама подела власти на извршну, законодавну и судску треба да доведе до узајамне контроле и веће слободе грађана). Када је држава (са)учесник у економији долази до конфликта интереса и ситуације >>кадија те тужи кадија ти суди<<.Generalno, nije dobro da se politika i političari tj. država bavi biznisom. To se obično ne završi dobro.
Nema razloga da se predsednik angažuje na promociji nekih zgrada, na kraju krajeva nije to njegov posao niti je plaćen za to. Svaki njegov dolazak mnogo košta (organizacija,obezbedjenje itd).
Ukratko, u BW mi se najviše dopada infrastruktura tj. sve ono oko zgrada a same zgrade estecki ne zadovoljavaju (osm par izuzetaka) i trebale su biti višeg kvaliteta.
Videćemo čim se promeni vlast.Kailan je sve lepo rekao. Ja bih samo dodao da me jako zanima kako će Beograd na vodi da podnese test vremena kad su u pitanju vandali.