[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=861563#p861563:386hz0yb je napisao(la):
DraganSt » Čet Jul 01, 2021 11:45 am[/url]":386hz0yb]Taj SNS narativ nam dovede i Luj Vitona u Srbiju pa ti sad vidi. Jeste da nije ne znam sta, ali eto pre njih stvarno LV nije postojao kod nas, s njima pocinje i istorija LV u Srbiji. I Guci. Od avgusta 2021.
Zašto toliko često kad neko napiše nešto kritički o SNSu misliš da automatski govori da nikad ništa dobro nisu uradili?
Ajde da je neki svadljivi član ili neko ko često upada u političke rasprave, ali to je Dule, jedan od najležernijih i najstaloženijih članova. I oko ovoga je u pravu. SNS manito ubeđuje sebe i druge da je Srbija pre njih bila gola pustara, a onda su došli oni i izgradili Balkanski Singapur ili Tajvan.
To je vrlo bezobrazno i nadmeno. Ne samo nadmeno, nego i bezobzirno prema ljudima koji su zapravo gradili i činili ovu zemlju i pre 2012. Bezobzirno prema meni, tebi, našim roditeljima, našim precima, svima. Mislim dakle na obične ljude, ne na vlasti. Kad neko kaže i nastupa ''pre mene nije bilo ništa'' to onda nije prozivka samo za prošlu vlast nego i za svakog ko je bio živ pre 2012. jer ispada da nas 7 miliona ič nismo vredeli i ništa nismo radili i ništa nismo znali dok nisu oni došli da nas nauče i disciplinuju. Ma nije nego.
Prihvatiću sve objektivne pohvale na račun sadašnje garniture, a bogami i ja ih iznesem kad treba. Ali manite me tih ideja i suptilnih poturanja ''pre 2012. bila pustinja, a sad je Balkanski Tajvan''. Uostalom... sve i da jeste tako (a nije) - pa ko je napravio taj Balkanski Tajvan? Ko ga plaća? Ko ga izdržava? Ko ga čini? Vlada i Skupština sa svojih 500 članova? Pa neće baš biti. Nego svih 7 miliona ljudi.
Idu mi na živce svi koji glume bogove i mesije, nebitno od stranačke pripadnosti, starosti, stručne spreme ili nacionalnosti. I svi koji im se klanjaju.
Kome je do idolopoklonstva i balavljenja za ljudima od krvi i mesa (a često vrlo upitne stručnosti i istorije) eno mu Severna Koreja, pa tamo može do sutra da ljubi slike i statue degenerične dinastije Kimi, i da sluša kako su se rađali sa jednorozima i isterali Japance iz Koreje u kojoj nije bilo ništa dok oni nisu preuzeli Sever i napravili ga u najbolju naciju na svetu.