Nemojte tako nisu isti. U toj zgradi u Nišu postoje špajzevi i podrumi, kuhinje i trpezarije su odvojene prostorije od dnevne sobe...Kailan":28rbdacq je napisao(la):Ниш, градња СФРЈ
Како иде беше, "Сви историјски догађаји се дешавају два пута - први пут као трагедија, други пут као фарса"
Razgolićeni grad - Beogradske reke
1.649 приказа
•29.11.2015.
Upravo to! Ipade da su najveci problem sto nisu lepe fasade a ne urbanizam koji je uzasan. A kako smo sazvakali tu pricu...pa ako pogledas postove po forumi vidis da vecina zeli kule, jer je valjda to simbol napredska, sve sto je 6 spratova, to su krmace. I to je prosek na sta se ljudi loze u sbr, na Dubai fazon. To sto je to lose i sto se ne radi na taj nacin, nema veze. A posto je vlast populisticka ispunjava zelje vecine. Tako da, sam pao, sam se ubio.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=831544#p831544:1hw83dyy je napisao(la):Bulbulderac17 » 15 Mar 2021, 18:23[/url]":1hw83dyy]Može ali na obali preko puta...
ja ne znam kako smo odjenom sažvakali tu priču da tu u SA treba da se pravi klaster visokih zgrada...
Sent from my iPhone using Tapatalk