[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=610828#p610828:aq5ufn0k je napisao(la):srecni_princ » 22 Mar 2019 09:26 pm[/url]":aq5ufn0k]Kad je u pitanju "visokostručna" analiza aktuelnih velikih građevinskih poduhvata u prestonici, nekako se namece utisak da ključnu ulogu igraju lične emocije i simpatije i da je sve drugo u senci toga. Izlizane floskule tipa zaklanjaš mi Beograd i sve drugo tome slično, prosipaju se nesebično. Da li je ovaj projekat mogao biti bolji? Mogao je. da li je mogao biti mnogo bolji? mogao je! pa? Hajde da sacekamo jos 100 godina, ne 100, jos 300 godina da se pojavi neko bolje resenje. Ljudi moji, pitam se koliko neko treba da bude neiskren ili otudjen od svake trunke senzibilizteta i osecaja za opštu dobrobit, pa da kaze kako je bolje da ovaj projekat nikada nije ni zapocet. Ja govorim o projektu koji se polako ostvaruje i analiziram ga kao takvog i ne interesuje me nikakvo političarenje i tvrdim da sve ovo dobija lepe obrise i da ce jednom, kada dostigne finalne gabarite, biti za ponos Beograda
Imas stranice i stranice ozbiljnih analiza na ovoj temi. Ne interesuje te politicarenje i "tvrdis"...
Izneo si svoju subjektivnu tvrdju (sto je ok) ali ljude koji drugacije razmisljaju nazivas neiskrenim, otudjenim, bez senzibiliteta i osecaja za opste dobro.
Ajde reci sta je ovde opste dobro? Dovoljno smo obrazlagali stavku po stavku zasto je ovaj projekat i nacin na koji se sprovodi poguban za Beograd. Ne bilo zapovedjeno procesljaj malo temu. Imas 1200 i kusur stranica.