[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=844651#p844651:30mdk48a je napisao(la):astrodule » Ned Apr 25, 2021 10:48 am[/url]":30mdk48a]Ne mogu u liniji sa Sakurom, već moraju uz ulicu?!
Kuda idu te podzmene instalacije zbog kojih je Sakura uvučena?
Završetak gradnje faze 1 očekuje se u septembru 2021. godine a faze 2 u prvoj polovini 2022.godine.
Hahahahahahatorima37":tcrqqw49 je napisao(la):Đorđe33, da li će biti pekare 33 u zgradi? Pozdrav
Ako mi verujes morao sam da zovem firmu koja podbusuje tunele na auto putrvima. Ta tacka je bila vazna zbog prolaska kanalizacije, vode, struje i kisnice. S’obzirom da smo uspesno sve povezali ispod kucice ja nemam problema za tehnicki prijem. E sad da li ce nadlezni da urade onako kako zakon nalaze i rese to na njima je a mene je dalje bas briga.mladi gradonacelnik":1me5yz6q je napisao(la):Da li će zgrada moći da dobije upotrebnu dozvolu zbog problema sa Novom ulicom?
Da li će Đorđe dati neke dane akcije za kupovinu stana u kompleksu?
Hvala puno za fotkedr strangelove":36ubt4sk je napisao(la):
Bojane na zalost tako je standardno kad su JUNG prekidaci u pitanju. Slikacu ti te prekidace u mom privatnom stanu. Crni su od stakla isto imaju taj prsten iza. Mozes pogledati i na sajtu. Ne razumem zasto tako prave jeste bezveze a skuplji su od stalih 3x. Ja sam ih izabrao i na moje insistiranje pri ugradjujem na nakom vecem projektu u Srbiji. Imam najbolje iskustvo sa njima svi ostali su se pokazali poprilicno losiji i imao sam puno reklamacija.Bojan1978":603smah1 je napisao(la):To sam i ja predpostavio. Sve ostalo nema logike.
Em ce se u tom razmaku kupiti prasina, em je skoro nemoguce tako precizno uraditi "otvor" iza, bez da se vide nepravilnosti.
@Djordje: sta vi kazete na sve to? Sekula tvrdi da ste vi licno trazili Jung uticnice, i neko sa kime je pricao telefonom tvrdi da ih je tako ugradjivao i u Nemackoj. I da to tako treba da izgleda.
Ahahhaha nece na zalost. Vreme je da roditelji idu polako u penziju ( ako ubedim majku ) svratite na burek u pekaru 33 ( najbolji u gradu )torima37":c48gqwke je napisao(la):Đorđe33, da li će biti pekare 33 u zgradi? Pozdrav
Jurim izvodjace da ulazi br 4 krene sa kljucevima sad krajem Septembra. Nadam se da ce tehnicki biti gotov do tad. Imali smo muku sa tom kucicom bogu hvala prevazisli smo. Ako previse stisnem izvodjace kao da namerno krenu da ostecuju stvari. Slomili staklo u atrijumu isekli vrata izlomili izloge na lokalimaDen":23q6aswm je napisao(la):Da li se zna kada ce konano biti useljenje? Meni ne deluje da ce se sve zavrsiti u narednih par meseci?