Šta je novo?

Sakura park - Blok 58

Саша":2qbhdtv2 je napisao(la):
Јуче, у приземној зградици је продајно-рекламно одељење, улаз који, кажу, изгледа као што ће изгледати улаз у зграду, и модел целог једног угаоног стана с терасом целом његовом дужином. Остало је неколико станова у првој фази по цени од 2.500 евра/квм плус ПДВ.

Рекао бих да су ролетне/венецијанери готово непотребни у овом делу - прозори су једноделни и толико увучени да сунце може да бије директно у њих само у кратком делу дана.

Похвалио бих приступ посетиоцима/купцима једне од продавачица - старије од две које су биле у пријемном делу. У односу на продајно одељење у Блоку 32, овде је знатно боље.

Sasa ne znam kad si bio i napravio ove fotografije ali si slobodno mogao da pitas da slikas i iznutra showroom. Nije 100% identicno kao sto ce biti u projektu zato sto sa keramikom na primer ne mozes da izvedes kao sto bi sa kamenom, ili visina showrooma nije kao sto ce biti u lobby... ima tu nekih detalja.

U svakom slucaju hvala na slikama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

200624-sakura-park-01.jpg

200624-sakura-park-02.jpg

200624-sakura-park-03.jpg

200624-sakura-park-04.jpg

200624-sakura-park-05.jpg

200624-sakura-park-06.jpg

200624-sakura-park-07.jpg

200624-sakura-park-08.jpg

200624-sakura-park-09.jpg

200624-sakura-park-10.jpg

200624-sakura-park-11.jpg

200624-sakura-park-12.jpg

200624-sakura-park-13.jpg

200624-sakura-park-14.jpg

200624-sakura-park-15.jpg

200624-sakura-park-16.jpg

200624-sakura-park-17.jpg

200624-sakura-park-18.jpg

200624-sakura-park-19.jpg

200624-sakura-park-20.jpg

200624-sakura-park-21.jpg

200624-sakura-park-22.jpg

Не свиђа ми се гипс плоча преко штока од врата, непрактично.

Veliko je zadovoljstvo pratiti izgradnju ovog objekta.
Iskreno, ne mogu da dočekam da se završi.

Djordje, dajte još jednu zgradu negde, da malo dignemo standarde na NBG.

Perkan":ehwkh8t3 je napisao(la):

Nema lokacija sve je to davno ugrabljeno a i to sto je ostalo to mogu samo pojedini da dobiju

Pa budite taj pojedini.
Ajmo, Djordje33, nemojte sada da se predajete...

Đorđe, posle ovog posta mislim da ste malo preterali sa mermerom na recepciji, ali imajući u vidu druge projekte osnovna stvar koju ne smete da zaj***** je parket. ne sme da ima više čvorova po vidljivom kvadratu od ovoga u pokaznom stanu :)

Inače sviđa mi se ovaj sivi deo fasade, koji razbija suludu monotoniju novih projekata. Da pohvalim još samo i blok 32, SDPR koji jedini prati arhitekturu predranzicionong NBG delimično (bez keramičkih fasada doduše).

popravite malo staging ovog stana, ovo deluje kao da neko u njemu živi i to neko ne preterano uredan. pre svega stavite posteljine na ove ležajeve, ovako deluje neuredno, nedovrseno. namestaj je takodje suviše glomazan i agresivan. inače plocice u kuhinji i backsplash su previše tamne i ne bas sasvim uklopljene ali za to je verovatno kasno. parket je odličan je i trebalo je samo da ga produzite u kuhinji bez uvodjenja pločica. ali sa takvim parketom ne ide sve ovo sto ste ubacili... previše se tu mesa stilova moderno rustikalni glamur azijski...

ali makar ovu posteljinu možete za dva sata da zamenite. svratite do delte i kupite normalne posteljine sa jastucima naravno.

A vole ljudi da nalaze mane pa to ti je. Ovo je do sad najbolje uradjen pokazni stan koji sam video.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751538#p751538:1d5hmt1f je napisao(la):
ftj » Čet Jun 25, 2020 6:38 pm[/url]":1d5hmt1f]A vole ljudi da nalaze mane pa to ti je. Ovo je do sad najbolje uradjen pokazni stan koji sam video.

Realno, izgleda odlicno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751500#p751500:2t0yl2ab je napisao(la):
Djordje33 » Čet Jun 25, 2020 3:50 pm[/url]":2t0yl2ab]
Perkan":2t0yl2ab je napisao(la):

Nema lokacija sve je to davno ugrabljeno a i to sto je ostalo to mogu samo pojedini da dobiju

Pozdrav iz Nisa, pratimo i mi sa juga projekte po Bgu :D . Svkako sve pohvale za projekat, ozbiljnan zadatak ostalima zadajete. Zanima me ako moze da se zna koji arhitekta ili studio stoji iza ovog objekta nisam uspeo da nadjem tu informaciju, definitvno kapa dole?

I naravno Djordje poziv da mozda i Nis ramotrite kao jednu od lokacija za potencijalno jos neki projekat u buducnosti kod nas, trenutno ovo sto se gradi i prodaje ne moze da se poredi sa ovim, da se podignu i standradi juzno koliko mogu. Puno uspeha u daljem radu :)

@Djordje, od kog materijala je radna ploca u kuhinji?

Hvala na odgovoru i pozdrav.

ugh zar ne vidite konfuziju koja vlada ovom enterijerom? ako se hteo stan koji je light & airy onda ova sofetina, tabure, ovaj akcentni tapet, krevet u spavaćoj sobi nemaju tu šta da traže. s druge strane ako se hteo glamur i drama onda tu ne pripada trpzerijski sto, radna soba i stolić u spavaćoj sobi... deluje da je ovo druga bila namera ali to može da uspe samo kad se ide do kraja, boje zidova bi morale biti mnogo dramatičnije.

to je sto se tiče stila a još je veći problem sto u pokaznom stanu stoje dva nenamestena kreveta. to čovek u svom stanu namesti pre nego krene na posao tako da je ovo neshvatljiva aljkavost.

To bi bilo ok da se prodaju namesteni stanovi. Meni, kao potencijalnom kupcu, namestaj u pokaznom stanu treba da da osecaj prostora. Vecina kupaca vec ima razradjenu ideju uredjenja enterijera, u skladu sa svojim zeljama. Ono od namestaja sto se nalazi u pokaznom stanu moze da pomogne u vizuelizaciji, da li mogu da planiram veci trpezarijski sto ili komforniju sofu/garnituru u dnevnom boravku, vinsku vitrinu u kuhinji itd. U stvari najvazniji su materijali koriscenji u izgradnji, jer ne moze da se napravi pokazni stan za svaku dostupnu strukturu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751500#p751500:1vu9e60l je napisao(la):
Djordje33 » Čet Jun 25, 2020 3:50 pm[/url]":1vu9e60l]
Perkan":1vu9e60l je napisao(la):

Djordje, posle internog razmatranja vašeg odgovora, obaveštavam vas da odgovor nije usvojen!
Budite vi taj pojedini... snađite se. Nema stajanja!
Očekujemo rezultate, naravno u okviru ili iznad dostignutih standarda!

;)
Pozdrav!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751568#p751568:2sk90d90 je napisao(la):
TheGray » Čet Jun 25, 2020 2:24 pm[/url]":2sk90d90]To bi bilo ok da se prodaju namesteni stanovi. Meni, kao potencijalnom kupcu, namestaj u pokaznom stanu treba da da osecaj prostora. Vecina kupaca vec ima razradjenu ideju uredjenja enterijera, u skladu sa svojim zeljama. Ono od namestaja sto se nalazi u pokaznom stanu moze da pomogne u vizuelizaciji, da li mogu da planiram veci trpezarijski sto ili komforniju sofu/garnituru u dnevnom boravku, vinsku vitrinu u kuhinji itd. U stvari najvazniji su materijali koriscenji u izgradnji, jer ne moze da se napravi pokazni stan za svaku dostupnu strukturu.

to vam se čini da je tako ali većina kupaca ne može tako lako da u svojoj glavi apstrahuje nameštaj i dekor, kao sto ne može ni da zamisli nameštaj u praznom prostoru (pa se zbog toga prodajni stanovi i nameštaju). nije uopšte svejedno kako je uredjen stan - zbog toga i postoji usluga stageinga. u teoriji jeste to sve nebitno jer stan se kupuje prazan ali u praksi itekako ima uticaja. svaki nameštaj i dekor koliko god privremen stvara odredjenu atmosferu i osecaj o stanu koji može biti presudan za kupovinu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751580#p751580:127jvs57 je napisao(la):
bushwick » Čet Jun 25, 2020 9:53 pm[/url]":127jvs57]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751568#p751568:127jvs57 je napisao(la):
TheGray » Čet Jun 25, 2020 2:24 pm[/url]":127jvs57]To bi bilo ok da se prodaju namesteni stanovi. Meni, kao potencijalnom kupcu, namestaj u pokaznom stanu treba da da osecaj prostora. Vecina kupaca vec ima razradjenu ideju uredjenja enterijera, u skladu sa svojim zeljama. Ono od namestaja sto se nalazi u pokaznom stanu moze da pomogne u vizuelizaciji, da li mogu da planiram veci trpezarijski sto ili komforniju sofu/garnituru u dnevnom boravku, vinsku vitrinu u kuhinji itd. U stvari najvazniji su materijali koriscenji u izgradnji, jer ne moze da se napravi pokazni stan za svaku dostupnu strukturu.

to vam se čini da je tako ali većina kupaca ne može tako lako da u svojoj glavi apstrahuje nameštaj i dekor, kao sto ne može ni da zamisli nameštaj u praznom prostoru (pa se zbog toga prodajni stanovi i nameštaju). nije uopšte svejedno kako je uredjen stan - zbog toga i postoji usluga stageinga. u teoriji jeste to sve nebitno jer stan se kupuje prazan ali u praksi itekako ima uticaja. svaki nameštaj i dekor koliko god privremen stvara odredjenu atmosferu i osecaj o stanu koji može biti presudan za kupovinu.

Potpuno ste u pravu, pod uslovom da recimo zivimo u Singapuru. Moje misljenje je da platezno sposobnom kupcu stana u Sakuri, stageing ne igra presudnu ulogu. Jednostavno nema dovoljno konkurentnih ponuda na trzistu, ako me razumete.

A da se na frljamo sa izrazi stageing znaci SRB jezik
Djordje najbolji pokazni stan do sad u bg
Kad se objekat zavrsi da li se uklanja objekat oglednog stana ili isti ostaje naravno sa drugom namjenom

“najbolji najbolji” - jer se nije stedelo? ali da bi enterijer skladno delovao nije dovoljno da se ne štedi. nije dovoljno da sve bude prva klasa, a najčešće nije ni potrebno. kupovati najbolje i najskuplje od svega često stvara jednu sizofrenu sliku gde se svaki element u prostoru nadmece sa drugima za pažnju. s druge strane kad je sve besprekorno uklopljeno deluje beživotno i predizajnirano. najruzniji stanovi da, zapušteni stanovi, a odmah iza njih najskuplji stanovi jer je teško napraviti dobar skladan i prijatan a luksuzan enterijer. udubila sam se malo više u fotografije iz lobija i primećujem i na drugim mestima tu tendenciju korišćenja neusklađenih i prenaglasenih materijala da bi se poslala poruka “mi ovde ne stedimo, sve je prva klasa”. očigledno je to mnogima cak i ovde najvažnije sto je pomalo tužno.

Svako uredjuje enterijer po svom ukusu a meni da sam potencijalni kupac mnogo bitnija stavka bi bila da li su parket, plocice, stolarija, klimatizacija dobrog kvaliteta a ne da li je i sta dizajner enterijera hteo da naglasi namestajem i detaljima koji svakako ne idu uz stan. Slazem se da 'stejdzing' moze igrati veliku ulogu al to su ipak neki visi nivoi koji se cene u nekim drugim situacijama a ne kad kupujes stan u bloku. Ovde se sa slika vidi da su i parket i plocice(ne sumnjam i stolarija) na visem nivou od do sad vidjenih stanova za narod.

TheGray":2395w1uu je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751538#p751538 je napisao(la):
ftj » Čet Jun 25, 2020 6:38 pm[/url]":2395w1uu]A vole ljudi da nalaze mane pa to ti je. Ovo je do sad najbolje uradjen pokazni stan koji sam video.

Realno, izgleda odlicno.

Hvala puno.

StefanNi":mpp12b2z je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751500#p751500 je napisao(la):
Djordje33 » Čet Jun 25, 2020 3:50 pm[/url]":mpp12b2z]
Perkan":mpp12b2z je napisao(la):

Pozdrav iz Nisa, pratimo i mi sa juga projekte po Bgu :D . Svkako sve pohvale za projekat, ozbiljnan zadatak ostalima zadajete. Zanima me ako moze da se zna koji arhitekta ili studio stoji iza ovog objekta nisam uspeo da nadjem tu informaciju, definitvno kapa dole?

I naravno Djordje poziv da mozda i Nis ramotrite kao jednu od lokacija za potencijalno jos neki projekat u buducnosti kod nas, trenutno ovo sto se gradi i prodaje ne moze da se poredi sa ovim, da se podignu i standradi juzno koliko mogu. Puno uspeha u daljem radu :)

Hvala puno na pohvalama.

Iza dizajna ovog projekta generalno stojimo moj brat, jedan drug dizajner i ja. Sedeli smo poprilicno dugo i bavili se da napravimo nesto bar malo drugacije.

Svakako puno hvala, a posebno mi je drago kad cujem da ze nekome svidja.

Sto se tice Nisa ko zna mozda nas i navede put na tu stranu ne znamo nikad to je zivot...

deka u akciji":2h7t225v je napisao(la):
Pa budite taj pojedini.
Ajmo, Djordje33, nemojte sada da se predajete...

Hvala deko, predaja nam nikad nije bila cak ni opcija !

TheGray":s7ki5z8w je napisao(la):
@Djordje, od kog materijala je radna ploca u kuhinji?

Hvala na odgovoru i pozdrav.

U oglednom stanu od keramicke ploce iz komada. Porcelanosa proizvodjac.

Oni tvrde da se ne moze ostetiti, ne znam da li je zaista tako jer u showroomu ne kuvamo :)

Vrh