rubikon
Beginner
- Učlanjen(a)
- 13.11.2018.
- Pohvaljen
- 71
Srecan joj rodjendan a vama Djordje hvala na komunikaciji koja je, ponoviću za primer.Djordje33":3uko450j je napisao(la):rubikon":3uko450j je napisao(la):Pozdravljam da to sto nisi “imun”, nadam se vazi za sve postove drugih ne samo na moj i već sam pohvalio angazman kao primer za sve koji se bave gradnjom, nema potrebe za ovim.Djordje33":3uko450j je napisao(la):rubikon":3uko450j je napisao(la):Ovih poslednjih nekoliko postova zaista razočarava, pogotovo za nekoga ko zida, kako sam to predstavlja, jedan od reprezentativnijih objekata i primer gradnje u prestonici.
S jedne strane aktivnost i transparentnost investitora i izvođača radova na ovom forumu uliva poverenje, što je za svaku pohvalu, predstavlja primer mnogima i navodi kupca u sigurnost odluke za kupovinu. Sa druge strane jednostrane izmene u okviru projekta i nepoštovanje prethodno ugovorenih obaveza, koje između ostalih uključuju i elementarne stvari poput spoljne zaštite koje svako od nas u nekom obliku ocekuje u svom stanu, nacin komunikacije u kojem za tako nesto kupci saznaju na forumu uz pravdanje kreativne slobode i pausalne ocene vrednosti istih za kupce (koji se očigledno žale)....sve to nije ok i odvraća potencijalne kupce.
Kapa dole ljudima kojima su stotine hiljada evra nešto sto u kešu mogu odmah da isplate i nisu mnogo zaintersovani za izmene već za potencijalno izdavanje nekretnine u koju su uložili svoj verujem teško zaradjeni novac, ali za većinu verujem da je stan dugo planirana zivotna investicija koju treba otplaćivati narednih nekoliko decenija i samim tim mislim da “samo par santima” ‘vamo-tamo u okviru spavaće sobe nije zanemarivo, pogovoto ako je u pitanju stan koji je već projektovan narodski rečeno “knap”, i ne mislim da će kupac utehu naći u lux ulaznom holu i portiru koji ga dočeka na ulazu (osim ako ne ide u spa koji plaća dodatno) kao ni u činjenici da je to “ništa” jer je terasa izbačena, ili su prozori ovakvi ili onakvi.
Siguran sam da i iznenadjenje u vidu dodatnog plaćanja “smart” sistema upravljanja stanom koji je standard u vecini objekata danas ne ide u prilog opštem utisku poverenja.
O ukusima, stilu i potrebama se da raspravljati ali prosto mislim da pre svega drugog treba ispoštovati osnovne ugovorene obaveze i bilo kakve izmene raditi u saglasnosti sa arhitektama i kupcima koji se možda neće sloziti sa onim sto se često predstavlja kao da ide u korist iskljucivo kupaca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao prvo da se izvinim svim ljudima sto se ne u kljucujem u temu oko zastite od sunca, imam poprilicno obaveza. Od sutra cu se opet ukljuciti.
Ali ne mogu da ostanem imun na gospodina “rubikona”.
Moje je pitanje za vas cime se vi bavite ?
Sta ste po struci ?
I da li mozda radite u firmi koja se zove Exing ?
Hvala
Nismo na forumu za upoznavanne ali odgovoricu:
Inzenjer sam elektrotehnike i NEradim, nisam zaposlen, niti na bilo koji način vezan za dotičnu firmu, sto uključuje i clanove moje porodice stavise nisam u gradjevinskoj industriji niti sam vezan za bilo šta blizu, dakle jednom rečju nemam veze sa tvojom konkurencijom.
Ono sto jesam i treba više da te zanima je zaintersovan kupac, na kraju krajeva član ovog foruma koji iznosi legitimne primedbe i mišljenja koja koliko vidim delim sa drugima. Izmedju ostalog ovaj projekat od samog početka posmatram kao odličnu investiciju i čak sam je preporučivao prijateljima. Nadam se nemaš problem sa cinjenicom da postoji mnogo gradilište u BG pa samim tim postoji i pravo izbora.
Jesam zadovoljio kriterijume?
Odlicno. Pitanje da li je potrebno da uporedjujem moj projekat sa nekim drugim i ako jeste evo recite sa kojim sa zadovoljstvom cu. Evo pozivam vas da budete gost u nasem showroomu gde bi smo prezentovali samo kvalitet nase gradnje. Samo fasada koja se radi nije radjena ovde kod nas po ovom principu, u pitanju je Kanadski gde su uslovi za zivot mnogo suroviji.... stvarno bih pisao dosta o ovome ali nemam bas puno vremena trenutno sam na proslavi rodjendana moje cerke pa ako ne zamerate mozemo sutra oko svega, ili jos bolje svratite do nas bice mi zadovoljstvo. I dalje tvrdim i tvrdicu da pravimo najkvalitetniju gradnju u Bg a da nije Senjak, Dedinje... ili projekti od po 10-15 stanova.
Kao zaintersovani kupac prirodno sam zainteresovan za poredjenje i voleo bih da saznam više, za pocetak o izmenama u projektu za koje ljudi saznaju putem foruma i postovanju prava kupca na ispunjenje ugovorenih obaveza. Očekujem odgovor na to i radujem se odgovorima i na ostala pitanja korisnika koji verujem da s pravom očekuju od vas više nego od drugih na srpskom tržištu.