PanicMechanic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.01.2020.
- Pohvaljen
- 153
И ја имам исте информације, од пре 2-3 недеље.
Nista bez ugovoraPozdrav! Da li je neko u slicnoj situaciji da je rezervisao garazno mesto pre tri godine u Sakuri i da je rečeno "Kada god Vi zelite mozete da kupite to garazno mesto, pa cak I kada se uselite I to na rate 24 meseca ili da ga rentirate mesecno.". A sada je receno da je promenjena cena i da takodje ova opcija placanja na rate nije vise u opticaju?
Svaka ka u Njegosa…Nista bez ugovora
Taman april.Mi smo bili pocetkom marta i rekli su nam da ce do sredine aprila biti gtova gradjevinska dozvola a do kraja aprila useljenje.
Jesu li bar stanovi skroz gotovi?Taman april.
Pogledajte prilog 159872
Da ne pricam za ostale, moj jeste skoro. No, zgrada je gradiliste. I ako je po iskustvu prve faze nista ovo nece skoro. Pa samo park se radi od aprila 2021-e. Stav investitora uz ovoliko kasnjenje zaista sokira. I nema tu nikakvog konacnog resenja. Sve je po par dana po nesto. I kao neko ko je avans dao u maju 2019-e, zaista previse je.Jesu li bar stanovi skroz gotovi?
Ja kad sam u januaru bila stanovi su bili isto skoro zavrseni, navodno samo jos po nesto ostalo. Od tad je proslo dosta vremena, pa sam ocekivala da su bar to zavrsili skroz. Kacim sliku ulaza iz januara, sa nadom da cu cuti da je barem odmaklo vise od toga u januaru.Da ne pricam za ostale, moj jeste skoro. No, zgrada je gradiliste. I ako je po iskustvu prve faze nista ovo nece skoro. Pa samo park se radi od aprila 2021-e. Stav investitora uz ovoliko kasnjenje zaista sokira. I nema tu nikakvog konacnog resenja. Sve je po par dana po nesto. I kao neko ko je avans dao u maju 2019-e, zaista previse je.
O boze.. Meni pre tri nedelje navodno rekli maj.. ja vise nista ne verujemNovi rok za useljenje je kraj avgusta
Meni se cini da jeste par komada, s obzirom da cesto prolazim tu kolima video sam da cvetaDa li je ikada zasadjena trešnja (Sakura/ Japanska) ?
u A Bloku je uklonjen.Prodajni lokal je ostao bukvalno u svakom kompleksu ikada. U najgorem slučaju postane kancelarija službe održavanja, a češće kafić ili tako nešto.