Ovo je superdr strangelove":2y1yqxpd je napisao(la):iskoristih Igorovu fotku i novi render sa sajta (https://sakurapark.rs/wp-content/upload ... baner1.jpg)
Smog i cadj iz j.gagarinaMarmil":c1lvup8i je napisao(la):Samo su je malo ucrnili...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=835157#p835157:2gh9ojou je napisao(la):Marijat » 26 Mar 2021 12:22 pm[/url]":2gh9ojou]Dobili smo informaciju da je useljenje pomereno do kraja juna. Naravno, zbog više sile nema nadoknade za kupce, a ukupno kašnjenje je 5 meseci.
Sa druge strane požurili su nas da se pusti kredit što ranije, u mom slučaju će to biti više od 3 meseca pre useljenja. Da li je ovakvo iskustvo i sa drugim projektima? Meni se čini nelogično da se ceo iznos isplati 3 meseca pre useljenja.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Prvo Vucku da odgovorim.vucko":1lit7cx9 je napisao(la):Da li ova izgradnja saobraćajnice znači da je rešen problem sa onom barakom na trasi?[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=829352#p829352 je napisao(la):dr strangelove » 07 Mar 2021 04:00 pm[/url]":1lit7cx9]
Da li ima parkova u ovom bloku? Meni je iskreno mnogo bolja Sakura nego recimo Belvil, A-blok i ostali kokošinjci preko puta.
Postovana MarijatMarijat":gnl334z5 je napisao(la):Dobili smo informaciju da je useljenje pomereno do kraja juna. Naravno, zbog više sile nema nadoknade za kupce, a ukupno kašnjenje je 5 meseci.
Sa druge strane požurili su nas da se pusti kredit što ranije, u mom slučaju će to biti više od 3 meseca pre useljenja. Da li je ovakvo iskustvo i sa drugim projektima? Meni se čini nelogično da se ceo iznos isplati 3 meseca pre useljenja.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Stojimo. Ne brini sve ce biti prilagodjeno da mogu i lica sa ivaliditetom da koriste staze i sve prilaze objektu i parku. Mi imamo i nekoliko takvih kupaca. Sto se tice konkretnog mesta koje je uslikano, ne brinite bice oboreno jer dolazi novi asfalt i bice u nivou tog belog ivicnjaka...Eddie":12umh58t je napisao(la):Uf ako Sakura stoji iza radova ivičnjaka, molim vas spustite ih na nulu u širini biciklističke staze, da se ne truckamo, dok ovo nije zaliveno. Povadite ova tri u širini staze i spustite blago asfaltom. Djordje33?
Dacu sve od sebe da to tako bude. Ali ako direkcija ne odobri,a ja samo izvodim radove za njih onda mi njihov nadzor nece priznati izvedene radove i kao takve nece refundirati i dati upotrebnu. U Ponedeljak cu sesti sa nadzorom da vidim sta se moze uraditi. Imam molbu za tebe, a to je da ako mozes da mi uslikas negde fotografiju kako je to izvedeno na drugom mestu na nacin koji ti opisujes. Bilo bi mi od velike pomoci. HvalaКила":1d6ll6nb je napisao(la):Не не, поента је да ивичњака уопште нема, џаба то изједначавање са асфалтом с обзиром да је ивичњак благо искошен, ако је могуће да буду потпуно уклоњени, возачи бицикала и тротинета би били врло захвални.
На пример, по узору на ову реконструкцију око будуће БАС-ове станице где су ти ивичњаци скроз уклоњени тамо где пролази бици стаза...
Edit нисам видео ово у нивоу, надам се да то онда и значи замену ових ивичњака тим прилагођеним.
Dule hvala na slici. Odmah u Ponedeljak sedam sa nadzorom direkcije da vidim da li je moguce to izvesti kao sto si poslao fotografiju.astrodule":1bn1jaby je napisao(la):Đorđe, znamo da vam je cimanje oko ovih ivičnjaka, ali zaista, godinama vodimo bitku sa Beograd putem da se ti ivičnjaci izbace potpuno iz upotrebe na svim prelazima. Oni izgledaju OK, ali svako ko pređe točkovima bicikla, rolera, invalidskih kolica, će vam potvrditi da to nije prikladno. Istina je da su ti ivičnjaci celom dužinom Jurija Gagarina postavljeni i potpuno je logično da vi tu ne želite ništa da menjate, ali bili biste zaista svetao primer da ih povadite i uradite "asfalt na asfalt" kao što je na par retkih mesta urađeno (recimo kod Dejtonke smo nekako uspeli da ubedimo nadzor da izvadi već postavljene ivičnjake i uradi kako treba)
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=835436#p835436:2kmf9f1n je napisao(la):MrGood2016 » Sub Mar 27, 2021 1:03 pm[/url]":2kmf9f1n]Jel eticki nazivati mesta gde ljudi zive kokosinjcima?
Mi smo mukom izdejstvovali da covek dobije na koriscenje dozivotno bez da placa bilo kakve obaveze ( struja, voda, komunalije ) trosoban nov stan od grada. Covek kaze nece koriscenje hoce pare ili vlasnistvo. Ne sme niko nikome da pokloni drzavnu imovinu niti hoce. Kad sam pitao coveka zasto to radis imas dozivotno krov nad glavom dostojan coveka a ne ovako zivis u vlazi memli on mi je odgoborio samo zato sto mi se tako moze. Mislim da covek nije psihicki stabilan jer ko bi normalan odbio takvu ponudu.Igor":27acqot8 je napisao(la):Sve i da dobije negde nov ili relativno nov stan nisam siguran da on ima prihode koji bi mogli da pokriju porez na imovinu plus režijske troškove.