Jojica":137959gd je napisao(la):U Belvilu zivim i zelim da Sakura bude zavrsena, da kupci budu zadovoljni a da vlasnik ulozeni novac vrati i da zaradi, a nadam se da ce napraviti jos jedno igraliste za decu, pa cemo svracati povremeno u goste, jer se sada deca igraju na 3 igralista u Belvilu, 2 u ABloku i Sakura bi nam dobro dosla.
Ovi koji pisu da toplana radi na mazut se grdno varaju, postoje dimnjaci koji su srebrne boje i oni su radili kad nije bilo gasa - za vreme sankcija, oni odavno ne rade, vec samo visoki dimnjaci iz kojih izlazi para kad toplana radi na gas, a to je od kada sam se uselio u Belvil pre 8 godina tj. pre 9 kad sam kupio stan.
Sto se tice lokacije, ja zivim na drugom kraju Belvila, prilicno udaljen, nisam u onim zgradama prekoputa ali po meni je izbor same lokacije nesretan po biznis.
Svojevremeno kad sam trazio stan pre 10ak godina, odustao sam od kupovine stana u tada novoizgradjenoj zgradi na B.Kosi jer je bio blizu transformatorskih stanica, jer jednostavno nisam hteo da razmisljam da li jeste ili nije, pored toga taj stan nije imao pogled, a ja iz mog stana vidim Hram Sv. Save, Kulu Beograd, kulu West, Avalu, most preko Ade, pa cak i Beogradjanku i zgradu Genex-a.
Ja bih predlozio investitoru posto su stanovi pored Jurija Gagarina, da ako je u mogucnosti da ugradi u stanove i preciscivace vazduha, da u svakoj sobi ima po 1, ja sam to uradio u svom stanu.
Po meni je blizina Save velika prednost za Sakuru, ja na primer leti idem peske ili uz Savski kej ili na kupanje, do vodenog taksija i na Adu tj. plazu kao da zivim u nekom drugom gradu, peske se vratim, podseca me nekada na zivot na Kipru.
Delta City je naravno odmah pored i stotinu raznih radnji, pekara, restorana, dom zdravlja Jedro, kafici, banke, servisi, itd itd sve sto vam treba za zivot ima u Belvilu + Delta City + Ablok i dalje se nastavlja Tehnomanija, Roda itd, pa i West nije daleko.
Da tema dimnjak vecita neiscrpna... sve znate gas itd... glupo da se ponavljam.
Sto se tice preciscevaca slazem se 100 posto i ja imam dva u stanu gde zivim. Zagadjenost je poprilicno velika. Sto se tice ubacivanja istih mogu da napravim mozda specijalne akcije za kupce koji to zele jer je nemoguce da pri trenutnoj ceni to poklonim jer sam i onako probio odavno predvidjen budzet i stalno imam problema sa objasnjavanjem banci zasto ja radim ovo a neko drugi ne radi to, ili zasto je kod mene nesto skuplje u odnosu na druge....
U pravu ste i za to. Po meni zivot na ovom delu NBG nema konkurenciju.
Zelim vam svako dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk