Zdravo svima! Pratim ovaj forum duže vreme, jer živim u Belvilu, zgrada preko puta Sakure.
Stan gleda na Sakuru, i od početka , od momenta postavljanja ograde oko placa, pratim šta se dešava. 2018.god negde u proleće, gotovo u leto je stavljena ograda. Potraga za toplotom zemlje i konst. toplotnih pumpi, je trajala godinu dana. Temelji takodje. Zaista sam se radovala novoj zgradi preko puta Belvila. Danima, gledam kako niče
West, Wellport, Skyline, Milos residence....
Radim u centru, prodjem i pogledam. Svi grade brže od Sakure....
U novinama, danas je osvanula priča o iznajmljenim vozilima , koja nisu plaćena. Takodje, ujutro kada krenem na posao, mnogo je manji broj radnika. Nadam se da će se Sakura izgraditi. Zbog onih koji su uplatili depozite za stanove, a i zbog nas koji zivimo u Belvilu....
Pre 2 meseca sam bila do prodaje Sakure. Pitala sam koje liftove ce imati, devojka mi je rekla da ne zna. Pitala sam i za PP zastitu, koju PP centralu cd imati, s obzirom da ovde u Belvilu, mnogo placamo odrzavanje PP sistema, sprinklera, centrale i svega ostalog. Nasa PP centrala je Siemens. Kvalitetna ali zaista odrzavanje kosta kao da zivimo u Švajcarskoj. Ni za pp centralu nisam dobila odgovor.
To sam pitala prodaju Sakure, jer je moj komsija uplatio depozit kod njih jos pre 14 meseci, a zbog zdravstvenog stanja, vazno je da svi ovi sistemi funkcionisu.
Verujem da ce se projekat zavrsiti. Na zalost, sporo se gradi, i ne znam kako ce postici useljenje 1. faze u decembru 2020.
Sto se tice lokacije, ona je takva, kakva je . Severni deo gleda na nase zgrade , a jug na toplanu i reku. Blizu je J.Gagarina, ali i mi i A Blok smo blizu. Nasa prednost je sto imamo mngo lepih lokala, i zivot je lep okruzen brojnim zanatlijama i privatnicima.
Kada sam kupovala stan, imala sam izbor i sever a to je bio pogled na grad i garazu GSP. Izabrala sam juznu stranu, i zaista divan pogled na Savu i aveniju J.Gagarina.
Nadsm se da ce se Sakura ubrzati i izgraditi.
Citala sam i postove g.Djordja, i zaista mi je neobicno da ima vremena da pise na forumu. Volela bih da kaze rok useljenja 1.faze, a i kada ce poceti da uredjuju deo ispred, prasina je u Belvilu velika, okruzeni smo gradilistima.