durmanka89 » Pet Avg 14, 2020 10:43 am[/url]":36ze6eic]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765841#p765841:36ze6eic je napisao(la):
Ingwer » Pet Avg 14, 2020 12:44 am[/url]":36ze6eic]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=765809#p765809:36ze6eic je napisao(la):
durmanka89 » Čet Avg 13, 2020 10:41 pm[/url]":36ze6eic]Izuzetno razocarenje u menadzment ovog projekta.
Za Djordja svaka cast, ali gospodin koji je glavni u ovom svemu jedno neprofesionalno i necivilizovano ponasanje mogla bih slobodno reci. Bila sam pred protpisivanjem ugovora, sve dogovoreno, sredjeno. Dan pred potpisivanje ugovora smo pozvani i receno nam je da ne mozemo da kupimo nas zeljeni stan po toj ceni.. izuzetan stres i ponizenje. Inace sam u sedmom mesecu trudnoce.. ukolilo ovde kupujete stan jako oprezni i sa timom advokata dodjite, jer jednom dogovoreno ne ostaje tako. Inace sve pohvale za projekat, sto se kvaliteta tice, pocevsi od stolarije, keramike, podova.. ono sto se meni nije svidelo sto na sajtu stoji da dobijete komplet kupatilo( sto se i podrazumeva) ne dobijete ogledalo, drzac za papir i peskire sto cete se sloziti suludo je.. Porcelanosa radi, razumem da je skupa i da je jedno ogledalo 2000e, ali ako nesto radis radi do kraja. U sustini sve ce to biti stvarno lepo i kvalitetno, ali sigurnost kupovine je iznad svega, a kod njih to svakako nikom ne bih preporucila.
Za koliko se razlikovala cena koja je dogovorena od cene koju su trazili dan pred potpisivanje (koliko eur po m2 ili za koliko % su trazili povecanje)? Koje je bilo obrazlozenje povecanja?
[/
Prvo je dogovoren osmi sprat po odredjenoj ceni. Od marta se interesujemo za stan, Djordje i suprug su od tada u kontaktu. Zbog cele situacije u zemlji i angazovanosti supruga u kovid sistemu ( radi kao lekar, angazovan od prvog dana) nismo bili u mogucnosti da dodjemo pre smirivanja pandemije. Kako god posle prvog vidjanja je dogovorena cena, sprat, popilo se pice za cestitanje. Posle par dana dobili smo telefonski poziv gde nam je receno da je nas stan prodat da je kod njih doslo do greske da se izvinjavaju , nisu znali, nije bilo upisano. Ok.. nista strasno. Uzeli smo sesti sprat. Opet srecni, svakom se desi propust, zat ne, a mi dobijamo nas stan. Ja otvaram racun u banci, jurim jos neke papire kada sledi sledeci poziv mom svekru, koji je nama glavni za pregovore. Poprilicno neprijatan razgovor, ne mozemo dobiti sesti sprat, samo treci ukoliko hocemo i to je to. Moj svekar gospodinu koji je zvao svakako nije ostao duzan. Nakon toga nam je saopsteno da ima i osmi sprat ali da nam ga ne daju jer se tako moze. Ok. Izuzetna neprofesionalnost, nepostovanje kupca. Tu se sve zavrsilo. Koliko je sada kvadrat stana, ne znam i verujte mi da nas ne zanima. Kod njih se to menja verovatno iz dana u dan. Vas ako zanima svakako idite i vidite, mozda postignete dogovor koji vam odgovara. Mi smo prosli kao bos po trnju, ali verujem da ima ljudi koji su uspeli da kupe bez problema. Svakako otvorite cetvore oci. Srecno