direktor":1wcwy5wd je napisao(la):Djordje svaka čast na optimizmu
Nego da li će te davati stanarima vodič sa planom njihovog stana instalacija u istom i garancija na ugrađenu opremu u stanu
Kako ste planirali organizaciju upravljanja i održavanja zgradom
Direktore najlakse je da sad sednemo svi i placemo. Nemamo vremena za to gledamo napred i koracamo i nadamo najboljem.
Da dobice svaki stan pasos svih instalacija. Elektro, seme podnih grejenja kao i vodovod i kanalizacije....
Garancija na primer led rasveta 5 godina. Cevi rehau 10+... e sad elektro kablovi u zidovima ne znam oko toga kako ide i da li za to postoji garancija. Kapiram da to mora da traje bar 30 godina. Fencoili moram da proverim da li je 3 ili 5 godina. Unutrasnja vrata barausse 3 godine. Parket za podno grejenje 30 godina. Mozda sam nesto izostavio ne zameri.
E da s’obzirom da u zgradi u kojoj ja zivi a novija je gradnja imam problem sa pritiskom vode i da bukvalno ne mogu da koristim ruzu iznad glave jer je pritisak slab trazio sam jaci pritisak u celom sistemu a svako u stanu ce imati kontroler pritiska vode na kome ce po zelji pojacati ili smanjiti pritisak unutar stana...
Dragi direktore nadam se da sam bar malo pojasnio i odgovorio na tvoje pitanje. Ako jos nesto mogu da odgovorim tu sam slobodno pitaj.
Pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk