Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 30.108
Jel ti rekao neko nekad da nisi zanimljiv? Ne samo zbog ovoga nego generalno. Siguran sam da jeste. Svakodnevno.dobro pitanje perkane
Jel ti rekao neko nekad da nisi zanimljiv? Ne samo zbog ovoga nego generalno. Siguran sam da jeste. Svakodnevno.dobro pitanje perkane
Dežurna ideološka policija na delu... ućutkaj bilo koga ko odstupi od narativa Ministartva istine.Jel ti rekao neko nekad da nisi zanimljiv? Ne samo zbog ovoga nego generalno. Siguran sam da jeste. Svakodnevno.
Jel ti rekao neko nekad da nisi zanimljiv? Ne samo zbog ovoga nego generalno. Siguran sam da jeste. Svakodnevno.
Dežurna ideološka policija na delu... ućutkaj bilo koga ko odstupi od narativa Ministartva istine.
Kako je to jadno i patetično...
Све у свему овај пројекат нам не треба
Mi i naftu da otkrijemo ljudi bi skocili da se ne vadi.Све у свему овај пројекат нам не треба, без обзира на политику, режим, наратив, агенду и остало.
Da je Vučić kao Perkan, nikad se sa đavolom ne bi hvatao u kolo...Da je Vučić bio pesimista kao Perkan
Laž. Samo legalno.Posebno jer pumpadžije prizivaju na vlast, mimo izbora i preko ulice
Sve legalno... i kamenje i jaja i šamari po ulici...Laž. Samo legalno.
Jedino ti je ostalo da lažeš i ponavljaš Vučićeve laži.Sve legalno... i kamenje i jaja i šamari po ulici...
I neprijavljeni protesti i blokiranje saobraćaja i normalnog života...
I obustava nastave i šikaniranje drugačijemislećih.
Sve legalno u tri lepe...
I što reče Dino Merlin: "Sve je laž osim smrti".
Ја могу да се сложим да је називање људи ботовима често производ немања адекватних аргумената у дискусији, али овај пост је ботовање 1.01, фале само страни плаћеници и обојена револуција.Sve legalno... i kamenje i jaja i šamari po ulici...
I neprijavljeni protesti i blokiranje saobraćaja i normalnog života...
I obustava nastave i šikaniranje drugačijemislećih.
Sve legalno u tri lepe...
I što reče Dino Merlin: "Sve je laž osim smrti".
Pumpaj Perkane!Ajde batalite više ta politikantska sr....nja, daj da vidimo kako da se izvučemo iz ovog RT ponora.
Smoriste više sa tim kvalifikacijama, gubi se fokus... idi bre napolje, udaraj u šerpu i viči "Vučiću pederu" ako ti je to toliko srcu milo. Dajte da forum ostavimo za konstruktivnu diskusiju.
Већ сам рекао горе, ако смо дали толике милијарде лоповима у џепове и на бесмислене пројекте од којих нећемо имати никакву корист, можемо да дамо и рио тинту да не претвори западну Србију у постапокалиптичну пустару.Ajde batalite više ta politikantska sr....nja, daj da vidimo kako da se izvučemo iz ovog RT ponora.
Smoriste više sa tim kvalifikacijama, gubi se fokus... idi bre napolje, udaraj u šerpu i viči "Vučiću pederu" ako ti je to toliko srcu milo. Dajte da forum ostavimo za konstruktivnu diskusiju.
Ако је већа штета него корист, као код литијума што је случај, и треба.Mi i naftu da otkrijemo ljudi bi skocili da se ne vadi.
Врло је важно шта је дато заузврат пошто је то дато вучићу лично у виду подршке да остане на власти, а не држави Србији, пошто вучић није државник јер то подразумева да ти интереси државе коју водиш буду макар на другом месту после твојих личних, а код њега то није случај, код њега постоје само његови лични интереси.Ajde batalite više ta politikantska sr....nja, daj da vidimo kako da se izvučemo iz ovog RT ponora.
Malo mi je inače nedosledna ova opoziciona priča oko zlog Vučića i litijuma...
Čas je uzeo pare od RT, čas je obećao litijum Nemcima.
Ovaj fenomen Nemaca u priči može donekle da objasni zašto se vlast toliko samoubistveno drži ovog projekta uprkos evidentnom protivljenju javnosti i sopstvenih glasača.
Ako su nešto Nemcima obećali, nevezano šta je dato zauzvrat, onda to ne može tek tako da se "od-obeća".
Onda je ova priča mnooooogo opasnija i delikatnija od proste analize koliko milijardi smo u kanalu od odštetnih zahteva RTa u slučaju raskida ugovora.
Onda je ovo razlog za veliku zabrinutost i još jedan argument više u korist moje teze da i nova vlast nakon Vučića neće moći tako lako da se iz svega ovoga izvuče, sve da se napumpate svi redom do Meseca i nazad.
A šta ako mu nije dato ništa zauzvrat, nego su rekli "ne pravite probleme, uzećemo šta je naše..."... or else...?Врло је важно шта је дато заузврат пошто је то дато вучићу лично у виду подршке да остане на власти, а не држави Србији, пошто вучић није државник јер то подразумева да ти интереси државе коју водиш буду макар на другом месту после твојих личних, а код њега то није случај, код њега постоје само његови лични интереси.
А ево и страних плаћеника и обојене револуције, не знам зашто сам очекивао да може бити нешто друго...Meni sve ukazuje na to da je neko došao i rekao: "Momci, taj vaš litijum je u stvari naš litijum... budite dobri momci i ne pravite probleme, ako vi nećete, ima ko hoće"...
Samo to dubinski objašnjava svu ovu ujdurmu.
Ako je to tačno, onda džaba ovde tupimo zube pričajući o RT i milijardama i pumpanju...
U tri lepe materine...![]()
Он не прави никакве проблеме па нема потребе да га подривају, народ прави проблеме и правио би их и тој новој, обојеној власти...A šta ako mu nije dato ništa zauzvrat, nego su rekli "ne pravite probleme, uzećemo šta je naše..."... or else...?
Je li ti ikada palo na pamet da je i tako nešto moguće u ovom ludom svetu?