Šta je novo?

Rudnici Litijuma u Srbiji (Rio Tinto...)

Voleo bih da cujem pro-Rio Tinto bagru sta sad ima da kaze posle pada nadstresnice, zvucnog topa...

Jeste spremni da slusate izgovore poput: Samo to nismo rekonstruisali... nemamo, imamo, ali je zapakovano...

Ovi ce, jelte, sad raditi posteno i po pravilima, sa sve bracom lazovima i prevarantima iz Rio Tinta.

Ali, eto, protivnici ovoga su protivnici zeleznice u 19. veku.

Stvari nisu zaje*******anciju i potencijalna steta je mnogo veca od 16 ljudskih zivota.

Ne moze se ovoj korumpiranoj bandi dopustiti da se bavi ovako pipljivim stvarima.

Mozda za deset godina kad se sredi ova drzava da sednemo i razgovaramo. Mozda, veliko mozda.

За сад многе ствари боље да су чекале способније и поштеније људе.

Nije strateški projekat za EU

Evropska komisija nije usvojila kopanje litijuma u Jadru među strateškim projektima​

Dok su ovi na vlasti, neće se povući. Ali sada se on i njegovi papci neće moći pozivati na nekakve strateške ciljeve i važnost projekta za eu pa mi jelte, moramo da kopamo ali inače ne bismo...

Meni to u ovom kontekstu deluje na smirivanje tenzija kao i u onom slučaju s kraja 2021. godine (Čini mi se) kada je Aleksandar Oktroisani rekao da od litijuma nema ništa. Dakle, ako sam išta naučio do sada - to je da zlo ne spava. Pumpati još jače, i da nastavimo da radimo na tome da ih ispratimo odavde. Jednom za svagda.

Promenom vlasti bar imamo nadu i šansu da se projekat ne nastavi. Ako ovi ostanu, projekat se sigurno nastavlja.
A ako i ti neki novi ipak nastave projekat, pumpaćemo i njih. Pumpaćemo svakoga ko bude gurao ovaj nezdravi projekat. Za to ne moraš da se brineš ;)

I onda oni koji dođu posle njega na vlast, prvo što će da urade, je da NASTAVE projekat Jadar.
A vi pumpadžije ćete se baš tada osećati kao poslednji slepci što ste bili toliko naivni.
Savetujem ti da čitaš pažljivo i da ne etiketiraš ljude. Znam, smeta ti pumpanje. Smiri se, popij lek, udahni duboko. Biće ti bolje.Dakle, treba nastaviti pumpanje dok se ne pokupe i ne odu odavde. Kao u Portugalu.

Nadam se da je sad malo jasnije.

Nadam se da je sad malo jasnije.
Meni je sve jasno... zato se i ne zanosim da se ova pošast može tako lako oterati.
Mislim, može, uz ogromne tužbene zahteve za izgubljenim profitom, merene desetinama milijardi evra.
Većina vas pumpa nesvesna posledica.

Mislite naivno, lupam u šerpu, duvam u pištaljku, podviće RT rep i otići će.
Voleo bih da je tako, ali na žalost, nije!

Kad smo jednom potpisali da ih puštamo unutra, tad je bilo gotovo.
Možeš da pumpaš koliko hoćeš, ali oni će se nekako već naplatiti.
U paktu sa đavolom nema klauzule o prevremenom raskidu ugovora.

Nadam se da ti je sad malo jasnije.

Meni je sve jasno... zato se i ne zanosim da se ova pošast može tako lako oterati.
Mislim, može, uz ogromne tužbene zahteve za izgubljenim profitom, merene desetinama milijardi evra.
Većina vas pumpa nesvesna posledica.

Mislite naivno, lupam u šerpu, duvam u pištaljku, podviće RT rep i otići će.
Voleo bih da je tako, ali na žalost, nije!

Kad smo jednom potpisali da ih puštamo unutra, tad je bilo gotovo.
Možeš da pumpaš koliko hoćeš, ali oni će se nekako već naplatiti.
U paktu sa đavolom nema klauzule o prevremenom raskidu ugovora.

Nadam se da ti je sad malo jasnije.
Da li je bolje platiti stotine miliona evra ili živeti na zatrovanoj zemlji?

Evo taman ima sad ovih novih milijardera, siguran sam da zajedničkim snagama može da se otplati deo tog duga. Taman da se oduže državi što im je omogućila da se obogate.

Po informacijama sa Kopaonik business foruma, to trenutno o čemu pričaš košta oko 800 miliona EUR. Mi smo neke autoputeve plaćali više, ako se ne varam.

Druga opcija je da nas tuže. Pa da se vučemo po sudovima do prekosutra. Ima I za to pravni lek.

Tako da pumpanje može samo da raste, dok ne odu odavde.

Poslednja izmena:
Vrh