Samo gurajte.Jedan od tih ljudi je i Emanuel Makron na tvoju zalost.
U medjuvremenu, pored Topalka imamo jos jednu ikonu opozicije
Pogledajte prilog 209372
PS Nama peva Riblja Corba i Oliver Mandic vama Topalko i Severina.
#nismoisti
Мислим да је власт у паници јер језгро и најупорнији део активиста против литијума чине с једне стране националисти који више немају за кога да гласају али их овакви догађаји врате у политику, а са друге стране теоретичари завера, анти 5г, литијум и уранијум не разликују…. Али их је ова власт гајила за своје потребе а губи комтролу, и то им се већ једном десило 2020. на протестима против затварања.Сад се пуца циљано на пољуљано тело, национално опредељене гласаче са бајкама како ћемо да "растуримо независно Косово", како ће Макрон и Шолц зажмурити да пар тенкова уђе на Космет и сл. будалаштине.
Реалност је ипак изнео адвокат-новинар Ђукановић са цифрама које су смешне.
Али без бриге.
Неће копати.
Београд побеђује!
Живела Србија!
Severina i Topalko su vas rešili samo tako, eno vam ga Vuk peni od besnila. Žena je poslala pravu poruku danas svima, uz širenje ljubavi i dobrote, za razliku od vas koji svaki dan sirote mržnju i evo opet, delite narod na naše i vaše.Jedan od tih ljudi je i Emanuel Makron na tvoju zalost.
Pogledajte prilog 209372
#nismoisti
brt, bora corba je protiv litijuma. ne znam kako ce tvoj mozak to da procesuira. poyyy.Jedan od tih ljudi je i Emanuel Makron na tvoju zalost.
Pogledajte prilog 209372
#nismoisti
Топалко бранио Србију 1999.Jedan od tih ljudi je i Emanuel Makron na tvoju zalost.
Pogledajte prilog 209372
#nismoisti
Ja ne znam da li smo mi svi kolektivno zaglavljeni u nekakvom danu mrmota ili šta se to dešava: kada sam bila klinka bilo je baba i deda koji su držali sliku S.M. kao nekog najdražeg u koga su se kleli i činilo se da kada jednog dana dođe do smene generacija da će ljudi birati manje zaslepljeno. Meni je to sve bilo strano zato što je brat od tetke vodio mamine roditelje (na obostrano zadovoljstvo a i bilo je praktično zato što su živeli sa tetkom) da glasaju i uvek se svodilo da im on pomogne da zaokruže, tj.da on odabere šta smatra da je najpametnije jer njemu svet ostavljaju. Moji su uvek bili "misleći", nikada zaslepljeni ideologijama niti politički povodljivi bez obzira na "uzrast". Tako je i dan danas.I ja ne poznajem nikoga ko je za rudnik, ali moja baba kaze da ih ima dosta kod nje u ulici u Sapcu, sve su penzioneri a negde i cele porodice koje glasaju za Sns.
ne verujem sta sam procitaoJedan od tih ljudi je i Emanuel Makron na tvoju zalost.
Pogledajte prilog 209372
#nismoisti
: podelili se sami pred izbore:Ne pecajte se na podele. Radikalska taktika. Podele do nestanka.
Tačno. Sa tim da je većina opozicije strogo kontrolisana od vlasti.: podelili se sami pred izbore:
Ако мене неко пита, Емануел Макрон је већи аутократа од Лукашенка. А вама певају и Цеца и Карлеуша, тако да...Jedan od tih ljudi je i Emanuel Makron na tvoju zalost.
Pogledajte prilog 209372
PS Nama peva Riblja Corba i Oliver Mandic vama Topalko i Severina
Da je sad tu J.B. Tito, ne bi smeo Rio Tinto!