S
stex_pb
Guest
Tužilaštvo traži da se identifikuju učesnici "incidenta na Gazeli". Ali to nije incident u kome su pregaženi ljudi, taj se ne pominje.
Otprilike je odnos 55% protiv, 45% za rudarenje, bila neka anketa. Nema sanse da 75% glasa protiv. Vecina ljudi ne zanima a mnogi nisu ni informisani, zive od danas do sutra. Da stavis bilo koje pitanje na referendum bice priblizan odnos pola pola. Da li volite ananas? Da li ste putovali ove godine van zemlje? Da li slusate radio u kolima?Pa što nije fingirao u decembru?
55% protiv može da napravi 55% za Rio Tinto.
75% protiv ne može!
A ljudi pišu ovde na ličnom primeru i da su oni koji glasaju za njega protiv Rio Tinta. Sitne povlastice za koji prodaju glas očigledno nisu dovoljne za nešto ovakvo.
Ako referendum nije rešenje, kako to jeste par sati sedenja na prugama tokom noći?
Da smo imali referendum pre 2 godine danas o ovome ne bi pričali.
Još nešto, taj referendum bi idealna prilika da se opredele ne samo unutrašnji akteri, nego i spoljni. Pa da vidimo koga to podržavaju rusi, kinezi, amerikanci, nemci, francuzi, englezi, EU.
Neutralan stav bi bio, to je unutrašnjo pitanje Srbije i mi se u to ne mešamo, samo je preveliki ulog da nam "prijatelji" ne bi objasnili zašto je to dobro za nas. A možda bi neko i iznenadio i otvoreno bio protiv.
Interesantno, ulazimo u neku novu evoluciju njihove propagande, koliko se secam ranije nije govorio nista lose o Rio TintuO komapaniji Rio Tinto misli sve najgore, tvrdi Vučić.
„Da li je sve idealno i šta mislim o toj firmi? Sve najgore. Biću najgori mogući policajac za Rio Tinto, gori ću im biti ja nego svi oni koji su se tobože borili protiv njih, a zapravo su želeli da se dočepaju vlasti“, rekao je Vučić.
Bijemo se strancima„Dovedena su i tri lica zbog prekršaja i dva strana državljanina zbog prisustva na protestu u blizini najvažnijih državnih institucija… biće podnete krivične i prekršajne prijave za sve počinioce tih krivičnih dela“, poručio je Dačić.
Kao da je njemu teško da promeni ploču kad zatreba i zanese glupe glasače...Interesantno, ulazimo u neku novu evoluciju njihove propagande, koliko se secam ranije nije govorio nista lose o Rio Tintu
Lik je realno bog politike.Referendum koji se gura je unapred gotova priča. Moje iskustvo iz učestvovanja u tri izborna ciklusa mi to kaže.
![]()
Vučić "zapetio" Rio Tintu: O kompaniji misli "sve najgore" i biće im "najgori mogući policajac"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se danas povodom protesta koji je sinoć organizovan u Beogradu protiv Rio Tinta i rudranje litijuma.nova.rs
I zato su na BG izborima Djilas i Vucic napravili eksperiment sa bojkotom.Otprilike je odnos 55% protiv, 45% za rudarenje, bila neka anketa. Nema sanse da 75% glasa protiv. Vecina ljudi ne zanima a mnogi nisu ni informisani, zive od danas do sutra. Da stavis bilo koje pitanje na referendum bice priblizan odnos pola pola. Da li volite ananas? Da li ste putovali ove godine van zemlje? Da li slusate radio u kolima?
Otprilike je odnos 55% protiv, 45% za rudarenje, bila neka anketa. Nema sanse da 75% glasa protiv. Vecina ljudi ne zanima a mnogi nisu ni informisani, zive od danas do sutra. Da stavis bilo koje pitanje na referendum bice priblizan odnos pola pola. Da li volite ananas? Da li ste putovali ove godine van zemlje? Da li slusate radio u kolima?
I to je tačno.Džabe i da dobijes referendum kad on jednom naredbom ustavnom sudu moze da radi sta hoce