S
stex_pb
Guest
Prokop blokiran, ljudi su na šinama.
То је увек проблем, што добру ствар искористи фукара то јест политика. А нисам сигуран да ли је када је пола државе на одмору баш право време за протест...Slabo je ovo. Definitivno dosta ljudi, ali se sa ovim pristupom neće ništa postići. Masovnost postoji, samo da se kanališe kako treba.
Moraće radikalizacija.
Nije mi baš najjasnije zašto ne puste ljude da prođu, pa kada se raščisti kolona, da opet zatvore.
Realno, nije fer, ljudi nisu znali da će biti blokirano, a ne verujem da su podržavaoci Rio Tinta, stvara se kontraefekat.
Neko je odlucio da se blokira bas ovde, a ne pred izlazom. I uvek se zaglavi hitna pomoc sa rotacijama. Pitam se ko li je taj neko?Lepo je sve to, ali sada Hitna ne može da prođe.
Pogledajte prilog 207838
Nije mi jasno zašto auto put nije blokiran pred izlaz nego ovako, sa se ljudi odmah isključuju.
Velika masa željna promena i ovakav kraj, jako sam razočaran..
Blokada autoputa je krajnje spontana.Neko je odlucio da se blokira bas ovde, a ne pred izlazom. I uvek se zaglavi hitna pomoc sa rotacijama. Pitam se ko li je taj neko?
Neko je odlucio da se blokira bas ovde, a ne pred izlazom. I uvek se zaglavi hitna pomoc sa rotacijama. Pitam se ko li je taj neko?
Gazela više nije blokirana, svi idu na Prokop, tamo je oko 1000 ljudi