Ne, ne usisa sve i vraca se.Aparat kaze da ide na punjenje.A šta je konkretno problem?
Kad usisa i završi, vraća se na stanicu?
Ili za sat vremena ne usisa sve pa ide da puni bateriju?
Ne, ne usisa sve i vraca se.Aparat kaze da ide na punjenje.A šta je konkretno problem?
Kad usisa i završi, vraća se na stanicu?
Ili za sat vremena ne usisa sve pa ide da puni bateriju?
pa tako to ide. Usisvava, kada završi vraća se na bazu i puni se to što je potrošio.Ne, ne usisa sve i vraca se.Aparat kaze da ide na punjenje.
Nema tu opciju, u FAQ stoji da se ili koristi samo u modu za usisavanje ili ukloniti tepihe iz prostorije ili preko app odrediti robotu da ne ide u prostorije sa tepihom. Takođe piše da robot automatski radi u modu usisavanje+pranje kad god u tanku ima vode.Zdravo, želim da kupim robot usisivač, da li ima neko
iRobot robotski usisivač Roomba Combo 2 Essential Crni (Y051040) sa velikom bazom.
Ono što nisam našla na internetu je da li kada briše krpom prepozna tepih i podigne krpu ili kako to funkcioniše. Takođe me zanima i da li sme u posudu da se sipa npr asepsol. I za koju je kvadratur.
Je l' on sam ispira krpu kojom briše?Imam ja X20+, kupio sam ga pre godinu dana. Ok je, radi posao.
Par puta mi se desilo da pobrljavi sa mapom koju je uredno napravio i koristio mesecima pre toga.
Tada moram da mu ucitam mapu iz pocetka i onda radi kao i pre.
Imas li neka konkretna pitanja...?
Koliko često menjaš vodu i prazniš posudu?Ima dva mopa, ispira, suši sam. Ti menjas vodu i praznis posudu za prašinu u njemu. Sam mapira prostor prvo i onda usisava po tome. Imaš da oznacis zone koje nećeš da usisava, tepihe...
Ok je za prepreke, ne glavi se oko stolica. Naravno ako naiđe na neke trake, kablove, kanape onda mu se to upetlja i stane.
To zavisi od površine. Ja u tom delu imam 100 kvadrata i moram posle drugog pranja da dosipam vodu. Ok je, bude dosta i prašine i voda je solidno prljava tako da definitivno ima efekta.Koliko često menjaš vodu i prazniš posudu?
I da li si zadovoljan kako očisti?