Šta je novo?

RESTORAN KOLARAC 28. DEC (PETAK) OD 18h - NOVOGODIŠNJE OKUPLJANJE FORUMAŠA 2018.

Novogodišnje okupljanje

• 28. decembar (petak)

Glasovi: 20 66,7%
  • 29. decembar (subota)

Glasovi: 10 33,3%

• Ukupno glasača
    30
bbokupljanje2018.jpg

Direktore, jesi li ti najstariji od svih forumaša (mislim samo na prisutne na okupljanju)... :D

Sjajni forumaši na okupu Bukira,Direktor,Gaga,MIlanče,Stf,Goje,Piglet,Kokos,Zeks,Siniša,urednici sajta.....moguće je da sam nekog i zaboravio(direktor će da dopuni).
Nećemo da otkrivamo ko je ko :wink:
Svim forumašima sve najbolje u 2019g :sesir: :vops: :gobb: :pob:

Dajte još koju fotku, a ne otkrivajte ko je ko.

Možda neka fotka privuče i neku članicu (ili možda člana :mrgreen: ), da se naredni put pojavi. :D

Bili su jos tu honest dzon ,moravac,somi ,senke, da il sam najstariji ne sigurno ...
Srecna nova 2019 cijloj bb ekipi da se radi i gradi vise i boje

Direktor ima 78 godina i definitivno jeste najstariji ali krije svoje godine ko zmija noge!
koga zanimaju članovi i slično pozvani su da dođu na roštilj u maju mesecu! ili u neku kafanu pred sledeću novu godinu.

SREĆNA SVIMA! sve naj naj i još puno lepih postova i tema! I pre svega - manje strasti i više argumenata!

Lepo je videti vas na okupu! Na žalost, ovog puta sam bio sprečen da svratim i uživam u uvek sjajnoj atmosferi. Svim članovima želim zdravlje i dobru energiju u Novoj Godini!

Sve je bilo super, hvala na predivnom druženju. Srećna Nova 2019 godina!

Пре свега свим Беобилдовцима :gobb: и вашим породицама, од срца желим ЗДРАВУ, срећну, успешну и наравно слатку Нову 2019.годину. :)

Да свима буде слатко као ово срце од чоколаде

Ево тек сад сам од обавеза могао да дођем на форум. Пошто ме је @Гоје прозвао :wink: за слике, ево свих шест слика са моје стране.

Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
Као и увек Беобилд је :pob:
:kk: :sesir:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=592639#p592639:8s1jh837 je napisao(la):
milos.tro » 01 Јан 2019 01:03 pm[/url]":8s1jh837]Sjajni forumaši na okupu Bukira,Direktor,Gaga,MIlanče,Stf,Goje,Piglet,Kokos,Zeks,Siniša,urednici sajta.....moguće je da sam nekog i zaboravio(direktor će da dopuni).
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=592647#p592647:8s1jh837 je napisao(la):
direktor » 01 Јан 2019 01:39 pm[/url]":8s1jh837]Bili su jos tu honest dzon ,moravac,somi ,senke, da il sam najstariji ne sigurno ...
Заборавили сте да кажете да је био и Горштака89 !

@MiraC
Hvala na razumevanju.
735700206.gif

Želim svim forumašima Beobuilda i njihovim porodicama srećnu 2019.
3475579592.gif

Znatiželja je u ljudskoj prirodi pa i u mojoj ali ne tako izražena kao kod Žike i Vladivoja. :mrgreen: Jedini koga sam prepoznala jeste Igor
3603980482.gif
za neke pretpostavljam koji su, dok za neke mogu reći da sam sigurna, ali ću se uzdržati. Svakako, važno je da su svi pobrojani prisutni i da je okupljanje bilo prijatno druženje.

Beki se zainteresovao za šal. Evo i ja sam zainteresovana ali, kako nisam dobila ponudu od Igora, sasvim ću se zadovoljiti što je po ko zna koji put logo Beobuilda u mom avataru.

P.S. Ne, ipak je ovo presurovo za moju senzibilnu dušu.
134009587.gif

ja se tek na jednoj slici vidim, tako da kao i da nisam bio tu :D maznuo sam šal, popio pivo... E da, ispričao se sa najstarijim članom foruma koji bi da mi gasi saobraćaj preko pančevca :D

Eh,a ja sam izgledao bio Kostunica na tom okupljanju, tj nisam bio obavesten da se to odrzava.... :D :D :D :D

Upravo mi je stigao šal na kućnu adresu, još jednom želim da se zahvalim Igoru i ekipi.

Jutros me je veoma prijatno iznenadio kurir sa pošiljkom.

Veliko hvala Igoru na izuzetnom gestu dobre volje. :)

Vidimo se na sledećem okupljanju sa sve šalom pa makar upekla zvezda Danica :D

P.S. I samo da znate, htela sam izvući od Igora ko je ko na fotografijama ali avaj, i zapravo mi je drago jer time je dokazao da je čovek od poverenja. Enigma ostaje. :D

@Ksenija,

Znači od sada možemo po šalovima da se raspoznajemo po gradu (premda ja ne nosim mnogo aksesoara, a šal naročito).

Inače meni je vrhunac večeri bio izraz lica nekolicine članova kad sam se (lažno) predstavio. Neprocenjivo.

@GOJE

Tačno. Ako naiđem na nekoga sa šalom ja ću mu prići pa šta bude. Nego, kako na tebe naići? Šal je obavezni deo zimske garderobe, čuva krajnike. Misli o tome. :D

Daj malo opiši predstavu. I to je nešto obzirom da samo pretpostavljam da si na tri fotografije. Išla sam sistemom eliminacije, ko je fotografisao on se ne vidi. Isto se odnosi na ostale. Sinoć sam počela sa odgonetanjem i jedino prepoznala Gorštaka89 ne računajući Igora, to je makar lako nakon podatka koga je izneo.

Pa reći ću samo ovu anegdotu: Predstavio sam se kao @vradovic, pa je tih nekoliko sledećih sekundi trajalo skoro pa večno. Imao sam dovoljno vremena da proučavam kako se formiraju i menjaju strukture facijalnih mišića kod uvaženih a tada prisutnih članova foruma. To se ne može nikako opisati, tako da se bojim da imam ekskluzivitet nad ovim utiskom.

Meni nije stigao sal, a trebao je juce do 19h :-(

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=593174#p593174:3lxp2t2s je napisao(la):
GOJE » Pet Jan 04, 2019 3:56 pm[/url]":3lxp2t2s]Pa reći ću samo ovu anegdotu: Predstavio sam se kao @vradovic, pa je tih nekoliko sledećih sekundi trajalo skoro pa večno. Imao sam dovoljno vremena da proučavam kako se formiraju i menjaju strukture facijalnih mišića kod uvaženih a tada prisutnih članova foruma. To se ne može nikako opisati, tako da se bojim da imam ekskluzivitet nad ovim utiskom.
Kakva ideja! Ti si čudo neviđeno. :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=593176#p593176:3aj3o5sy je napisao(la):
astrodule » 04 Jan 2019 04:08 pm[/url]":3aj3o5sy]A kako ćeš dokazati da nisi @vradovic?
Odlična opaska, znam da matematičkom indukcijom neću :)

Moraćete da mi verujete, bar do tog prolećnog roštilja. Nadam se da se uvaženi član @vradovic ne ljuti i da ćemo se tek družiti.

@Ksenija,

Čudo jesam (zar nismo svi?), ali pak sam sad viđeno!

@GOJE
Ne priznajem tuđe poglede osim svoga :D

Biće prilike sredinom Maja, ja bih organizovao neki roštilj na Adi eventualno na košutnjaku. Karta za ulaz je šal :)
što se Igora tiče, Igor je izuzetan momak! Poznajemo se koliko godina i stvarno ima standarde koji su veoma dobri i visoki i od kojih ne odstupa! Retko za videti negde. (a sad daj i drugi šal :D )

Vrh