Šta je novo?

RESTORAN KOLARAC 28. DEC (PETAK) OD 18h - NOVOGODIŠNJE OKUPLJANJE FORUMAŠA 2018.

Novogodišnje okupljanje

• 28. decembar (petak)

Glasovi: 20 66,7%
  • 29. decembar (subota)

Glasovi: 10 33,3%

• Ukupno glasača
    30
Poruka za one koji nisu mogli ovog puta da dođu: ne propustite sledeće okupljanje! Izuzetno lepo druženje, opuštena atmosfera i puno pozitivne energije. Bilo je pravo uživanje upoznati toliko sjajnih forumaša. Veliki pozdrav svima, uz obećanje da ću, kada se vratim iz Crne Gore, biti opet aktivniji na forumu.
:gobb:

Zahvaljujem se Igoru i KiD-u na gostoprimstvu,lepo smo se druzili neki se prvi put upoznali uzivo i zakazali smo sledeće druzenje na proleće :gobb:

Da li je gospodin Zuma došao na okup (?). :mrgreen:

Dajte neke fotke sa skupa. :wink:

Zuma nažalost nije došao,ako je večeras stucao pominjali smo ga :wink:
Biće fotki uskoro od forumaša

Bilo sjajno vece koje brzo proletilo do sledeceg okupa

Vrlo lepo veče, hvala BB na poklončiću :gobb: +1 glas za okupljanje pre sledećeg decembra... neki roštilj na adi ili slično :vops:

Mogla bi da se organizuju tzv. sezonska okupljanja, na svaka 3 meseca.

Tako nešto bi baš bilo dobro. :wink:

Bilo je sjajno videti se, ispričati i upoznati forumaše koji su prvi put došli na okupljanje. Naravno i ovoga puta je vreme u razgovoru bukvalno neosetno proletelo tako da smo ostali do fajronta :)

Čekamo fotke. :gobb: :pob: :sesir:

Да потврдим изузетно позитивне утиске чланова који су горе описали баш сјајну атмосферу на овогодишњем окупљању. Мени је једино било жао, што сам морао да одем раније због породичних обавеза.
Шал "Беобилд", који смо сви добили као успомену на овогодишње окупљање, је иначе прва лига. :kk:
:gobb:

Na zalost nije nas ni jedna firumasica udostojila prisustva

Треба правити чешћа окупљања, барем на месец или 3... Има нас много у теорији, али у пракси сви смо у тоталном хаосу!

Gorštak89 je "zadužen" da zakaže prolećno okupljanje negde sredinom maja kada će biti bolji vremenski uslovi da se nađemo na otvorenom i kada su manje obaveze uoči nove godine.

Ja sam čekao 10 godina da vas sve upoznam, ali eto vredelo je. Evo imam samo 2 fotke, pa se nadam da je još neko škljocnuo. Gago?

Pogledajte prilog 1

Mozemo da ponovimo i Kolarac sa sve cevapima i :vops:

Igor":12fq5edh je napisao(la):
Gorštak89 je "zadužen" da zakaže prolećno okupljanje negde sredinom maja kada će biti bolji vremenski uslovi da se nađemo na otvorenom i kada su manje obaveze uoči nove godine.
Na ostruznickom mostu?
Možda ga i postave do tada

No, pre bi mogli na obrenovackom

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Je l´moze da se kupi ovaj sal?

Ne može :p

Može da se dobije poslao sam ti pm. Što se kaže dok traju "zalihe".

Vrh