Šta je novo?

RESTORAN KOLARAC 28. DEC (PETAK) OD 18h - NOVOGODIŠNJE OKUPLJANJE FORUMAŠA 2018.

Novogodišnje okupljanje

• 28. decembar (petak)

Glasovi: 20 66,7%
  • 29. decembar (subota)

Glasovi: 10 33,3%

• Ukupno glasača
    30
Да ли је жив Круг Двојке код Политике?

Kolarac mi deluje kao provereno prošlogodišnje mesto okupljanja.

ja sam više za to da menjamo svake godine ali osim šumatovca sva druga mesta gde smo bili deluju ok. kolarac je definitivno bio dobar

Vreme je da dogovorimo dan kada ćemo napraviti tradicionalno novogodišnje okupljanje.

Napravio sam glasanje koje je dostupno u zaglavlju teme tako da predlažem da se na taj način izjasnimo. Gotovo je izvesno da ćemo se i ove godine okupiti u restoranu Kolarac gde je bilo sasvim ok prošle godine.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=576024#p576024:2x75jicy je napisao(la):
Ksenija » Ned Okt 21, 2018 9:08 pm[/url]":2x75jicy]Usudiću se da dođem samo ako, pored ostalih, dođu @MiraC @Biciklistkinja @11030 @zvezdarkavracaric, i naravno @Somi303.
3486417944.gif
Ksenija,žao mi je ja neću moći, barem ne ove g. Ali vidim da tražiš žensku solidarnost. Ne brini,zamisli napredak kad smo se nas nekoliko uplele u " muške teme" i zamisli drznule da nesto pisemo.,a pogotovo što sam ja laik. Bilo je i prozivki od pametnjakovica da se forum kvari,ali i finih članova pa sam se zadrzala, tako da i na dočeku će biti onih koji će se iskreno obradovati tvom / vašem dolasku, ne brini i ne osvrci se ako si jedina dama,bitno je da se lepo provedes što ti od srca želim!

Petak 28. decembar.

Narednih dana ću reservisati u Kolarcu i potvrditi na forumu vreme i mesto.

Ako uspem da odložim predavanja, dolazim obavezno!

Evo i ja, single od skoro, nisam papučar do sledeće veze, tako da ludujemo u petak :)

Naravno poziv važi za sve ;)

Jel ima neka kvota, broj mesta?

Rezervisan je prostor za sedenje, kada se uđe u restoran sa leve strane bordo "separe". U Kolarcu su gostoljubivi pa se lako organizujemo po pitanju mesta a okvirno nas bude oko 15-ak. Vreme dolaska je klizno od 18h u skladu sa obavezama forumaša koji planiraju dolazak.

Lep provod drugari I ne preterujte ni u cemu

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Vrh