keks
Higher intermediate
I mene zanima. Samo što nije baš ćošak, već prvi plac nakon staračkog doma u smeru ka rasadniku, u ulici Marija Bursać.
Da l je stvarno moguce da oni jos uvek nagadjaju kada ce biti primopredaja? Jer je meni receno "nadamo se kraj maja,do polovine juna",ali i meni to izgleda nerealno u odnosu na stvarno stanje..Pogledajte prilog 198184Pogledajte prilog 198185
Deluje kao nemoguca misija da se objekat zavrsi do kraja maja/polovine juna.
Ozon je planiran iza starackog doma, u Zelengorksoj ulici. Mozda je u pitanju objekat u koji ce se preseliti porodiliste Narodni front, cuo sam da je i to planirano za taj kraj, ali ovo je samo pretpostavka.I mene zanima. Samo što nije baš ćošak, već prvi plac nakon staračkog doma u smeru ka rasadniku, u ulici Marija Bursać.
Kada sam pitao, pre nekih mesec i vise dana, receno mi je da ce biti svega par mesta ispred zgrade, i da ne mozemo da racunamo na ta mesta posto su u planu da sluze lokalima.Jel neko saznao kako ce biti regulisan parking u okviru dvorista zgrade?
Te parcele su privatne ako se ne varam, ne drzavne, tako da ce verovatno neko nesto privatno da gradi.Ozon je planiran iza starackog doma, u Zelengorksoj ulici. Mozda je u pitanju objekat u koji ce se preseliti porodiliste Narodni front, cuo sam da je i to planirano za taj kraj, ali ovo je samo pretpostavka.
Nisam planirao ja da koristim nego kako ce moci da se iskontrolise ko je dosao u lokal a ko se parkirao i otisao u goste kod nekogaKada sam pitao, pre nekih mesec i vise dana, receno mi je da ce biti svega par mesta ispred zgrade, i da ne mozemo da racunamo na ta mesta posto su u planu da sluze lokalima.
Na gradilistu su mi pomenuli da ce taj parking biti rezervisan za Pepco, a bice manji parking za Ideu sa strane Marije Bursac.Te parcele su privatne ako se ne varam, ne drzavne, tako da ce verovatno neko nesto privatno da gradi.
Nisam planirao ja da koristim nego kako ce moci da se iskontrolise ko je dosao u lokal a ko se parkirao i otisao u goste kod nekoga
Jer izostanak kontrole tog centralnog dela vodi u kompletni haos u skorijoj buducnosti (po mom skromnom misljenju) jer isti argument moze da se kaze za mnoge projekte ukljucujuci i tri nove gde je pristupna saobracajnica postala parking povrsina ali ne za goste vec za stanare.Pa skroz je ok ako je neko došao u goste da ima gde da se parkira... Ne znam zašto bi to moralo da se iskontroliše?
Tri nove je samo primer, ima X projekata sa istim problemom. Toga se i plasim i izgovoraInvestitor je u potpunosti kriv za situaciju kod Tri nove jer je ostavio neki smešan broj slobodnih parking mesta napolju, zbog čega stanari kompenzuju parkiranjem na putu...
Tri nove je samo primer, ima X projekata sa istim problemom. Toga se i plasim i izgovora
‘Ljudi nisu imali za garazna mesta pa kompenzuju parkiranjem po dvoristu’.
Uglavnom, obavesticemo te ovde o stanju kada se zgrada useli
Pepco/Idea će da imaju neka svoja mesta, to su mesta sa strane ulice. Da li će biti stavljena rampa ili one male rampe na podu, ako su kupili, to je njihovo i mogu da zaključavaju na kraju radnog vremena. U toku radnog vremena nema smisla da se zaključava, jer onda parking za kupce tih radnji gubi smisao.Znajuci Pepco, oni ce vrlo verovatno da postave rampu, pa ce biti haos posle njihovog radnog vremena, kad ljudi ne budu mogli da izadju.
Mislim na mesta u garazi koja nisu kupljena. Naravno da je kupljeno mesto privatna svojina, ali nesto nisam sigurna da su se sva mesta odmah rasprodala.Mislim da to da li posedujes mesto u garazi ili ne, ne utice na to da li smes da parkiras ispred zgrade (ako to bude moguce s obzirom na diskusiju koja se povela da li ce biti privatna ili ne). Koliko znam u garazi ne postoje zajednicka parking mesta, a parking mesta koja su ljudi kupili su privatna svojina.
Nisam siguran da li si mislila na parkiranje u garazi ili ispred zgrade, s obzirom na diskusiju koja je prethodila.