Šta je novo?

Residence 7+, Zemun

mene je izludjivalo, uzrok kamenac (iako je novo verovali ili ne)

ako neko hoce da resi, zovite ariston servis pre isteka garancije, doci ce i zamenice vam grejacke i to ce vam biti top

Kakva je razlika kod tog zamenjenog grejača u odnosu na novi-već ugrađeni, jer su i jedan i drugi novi? Čime je zamena rešila tvoj problem, da li možeš da pojasniš, ako znaš?

nisu isti, u smislu te nove koje su mi stavili su neki necujni. sada radi ko zmaj, nikakav zvuk. mislim kontam da vecinu to ne tangira, ali ja imam neki bag u glavi pa mi je taj zvuk jako iritantan. U sustini oni su mi rekli da su jednostovano lbucni

prvo su ocistili kamenac (koga je bilo suludo) i to su mi naplati (oko 2-3k)

Poslednja izmena:
nisu isti, u smislu te nove koje su mi stavili su neki necujni. sada radi ko zmaj, nikakav zvuk. mislim kontam da vecinu to ne tangira, ali ja imam neki bag u glavi pa mi je taj zvuk jako iritantan. U sustini oni su mi rekli da su jednostovano lbucni

prvo su ocistili kamenac (koga je bilo suludo) i to su mi naplati (oko 2-3k)
Nov nov, malo presao :)

Ariston je poznat po tome. Meni je ona lux varijanta crkla posle 2 god na nbg. Pravo da vam kazem jeftinije mi je da ugadim termorad i ceo bojler da menjam. Je l probao neko ove nove electrolux? Estetski su jako lepi

Vrh