Имаш на јутубиKako bi bilo dobro da beobuild ubaci na sajtu jedan dijagram sa najvisim zgradama u Bg. To mi bas fali ovde.
Zato ja nikada ne naručujem ništa preko dostave, bog mi je dao noge, greota da ne koristim..
Neki me još zovu i zatucanim provincijalcem.
Jeste, to je moje godište. Taj zaključak sam doneo u razgovoru sa đedom, ocem i stričevima, obzirom da oni imaju iskustva sa vladavinom Tita, što se kaže, iz prve ruke, pa nemam potrebe da dodatno proveravam njihove tvrdnje kad 5 ljudi (otac, đed i 3 strica) kažu istu stvar za život u doba Tita da je to najgore moguće vreme od 1945 na ovamo.Ako je 88 u nicku godiste vase kako si zivese sa Titom pa znas kako je bilo.
U pravu si. Što bi neko čitao o tome, guglovao uporedne analize o kvalitetu života ili ekonomskim prilikama, ili radio bilo kakvo istraživanje kada ima anketni uzorak od pet (5) osoba istog pola iz iste porodice?Jeste, to je moje godište. Taj zaključak sam doneo u razgovoru sa đedom, ocem i stričevima, obzirom da oni imaju iskustva sa vladavinom Tita, što se kaže, iz prve ruke, pa nemam potrebe da dodatno proveravam njihove tvrdnje kad 5 ljudi (otac, đed i 3 strica) kažu istu stvar za život u doba Tita da je to najgore moguće vreme od 1945 na ovamo.
Mom đedu su uzeli kuće, imanje, trgovine, njegov otac (moj prađed) je bio jako uspešan trgovac, a Tito im je sve uzeo. Moj otac i stričevi nikad nisu bili članovi partije i zbog toga su bili šikanirani. Branili su im da idu u crkvu, da slave slavu... meni je to dovoljno da mi bude jasno kakvo je to vreme bilo. Što bi čitao stvari koje su pisali komunisti i socijalisti. Meni je dovoljno da znam šta je moja porodica preživala i koliko je bila šikanirana, da bi mi bilo potpuno jasno kakvo je to vreme bilo.U pravu si. Što bi neko čitao o tome, guglovao uporedne analize o kvalitetu života ili ekonomskim prilikama, ili radio bilo kakvo istraživanje kada ima anketni uzorak od pet (5) osoba istog pola iz iste porodice?