Nisi uopšte zagušio temu. Bolje i ovakvim stvarima da se baviš, nego da histerišeš u temi o Coroni. Šta god da radiš, a da je smisleno i da nije "ubijanje vremena", što mnogi jedino znaju da rade u ovom trenutku, je super. Jeste da su mnogi nespremni na ovu samoizolaciju, ali je još gore što mnogi nemaju sposobnost da uposle svoj mozak da smisli nešto što bi pomoglo da se ova situacija prebrodi na što bezbolniji način i da ti se vreme ne otegne k'o gladna godina. Meni se u ovakvim situacija mozak sam prebaci na neki "specijal" mode i mislim 300 na sat. Još pre nego što su krenuli da pričaju o predlozima kako može da se na zanimljiv način iskoristiti ovo vreme, ja sam doneo odluku da pišem dnevnik / blog, jer mi se to učinilo zanimljivim. Jedina nedoumica mi je bila o čemu bih mogao da pišem, da će mi se posle određenog vremena desiti da se istroše ideje / teme, ali to nikako nije slučaj. Prosto sam iznenađen kako se teme same od sebe pojavljuju.
Inače, sve pohvale za ideju, rad i sam prikaz. Meni recimo, nikad ne bi palo na pamet tako nešto da uradim, a zanimljivo mi da to vidim.