Po prvi put, mislim da (meni omiljeni predstavnik gradske vlasti) gos'n Stojčić govori realno. Mogao je, komotno, da doda i četiristopedesetak dana probijanja roka . No, na meni je da pravim reportaže, a ne da savetujem VeUpravu. Današanje reportaža je iz perspektive vozača, jer je ulica kako-tako puštena u saobraćaj celom svojom trasom. Krećemo iz Pjarona de Košćuška (ili Tadeuša de Mondezira).
Desno:
Levo:
Radnika danas nema - 'ladno:
Ali ima istih onih prizora iz peške-reportaža:
'Ladno jutro je uzrok i nedostatka bicikala i trotineta (uz bagere i traktore sa gradilišta), ali mogu vam reći da je to takav jedan haotični galamatijas inače:
CU37 lepo napreduje, mada jutros ni kod njih nema radnika:
CU raskrsnica:
[attacBlhment=0]20210212_080807.jpg[/attachment]
Blatnjava i raskopana KP raskrsnica - samo jedan dostavni kamion, a inače bude velika gužva na šinama:
KNJLJ raskrsnica:
Ni kod Dobračine nije gotovo:
Kod Crkve isprva deluje gotovo (osim ovog debilnog ostrva, i gomile sitnih frljoka na trotoarima):
Za kraj, Francuska i isti prizor raskopanih trotoara:
Desno:
Levo:
Radnika danas nema - 'ladno:
Ali ima istih onih prizora iz peške-reportaža:
'Ladno jutro je uzrok i nedostatka bicikala i trotineta (uz bagere i traktore sa gradilišta), ali mogu vam reći da je to takav jedan haotični galamatijas inače:
CU37 lepo napreduje, mada jutros ni kod njih nema radnika:
CU raskrsnica:
[attacBlhment=0]20210212_080807.jpg[/attachment]
Blatnjava i raskopana KP raskrsnica - samo jedan dostavni kamion, a inače bude velika gužva na šinama:
KNJLJ raskrsnica:
Ni kod Dobračine nije gotovo:
Kod Crkve isprva deluje gotovo (osim ovog debilnog ostrva, i gomile sitnih frljoka na trotoarima):
Za kraj, Francuska i isti prizor raskopanih trotoara: