Čak i sa tunelima i metroom teško bi išla priča o novoj velikoj pešačkoj zoni u centru grada do kog sa istoka direktno vode svega 2 pravca i prilaza za gradski prevoz - Kralja Milana i BKA/Nikole Pašića.
Нема потребе за ширењем пешачке у центру више уопште. Оно што сада треба јесте ширење тротоара и пешачких прелаза, да постоје нормалне путање кретања.
Da je to sve ravno kao u NS, pa još i da bude mesta diskusiji. Ovako nema teorije. Kolovoz je neophodan u brdovitom gradu kao što je BG. Ajde mi reci ko bi koristio biciklističku stazu u onoliko strmoj Pariskoj? Osim profi biciklista naravno.To je tvoje mišljenje i nemam ništa protiv njega. Lepo bi bilo i da si napisao zašto ne treba, kao što nisi. Moje je da je treba prosiriti na sve ulice koje udaraju na ili seku Knez Mihajlovu do Vasine i Uzun Mirkove. Automobili tu nemaju sta da se umuvavaju. Kolarčeva i Vasina ne može, moraju trole tuda da idu i mora dostava ujutru, kao i hitni slučajevi. Ali bez obzira što nedge i ostane asfalt, ukinuti saobracaj za sva motorna vozila, osim motocikala. U krugu Francuska, Vasina, Uzun Mirkova, Pjarona De Mondezira, Cara Dušana - isto pešačka zona svuda gde može, osim tako da stanari mogu da pridju do svojih zgrada i unutar parkiraju svoje automobile. Ulicna parking mesta, osim za dostavu - ne treba da bude. To povlači bar jos jednu veću javnu garažu. Za vece trotorare i pesacke prelaze sam saglasan. Moje mišljenje je ovakvo zato što mislim da i dalje imamo prezagušen centar grada automobilima. To mislim kao vozač i ljubitelj automobila koji obožava da vozi svoj auto.
Preko 10 posto svih putovanja u CIrihu su biciklom. U gradu koji ja znacajno brdovitiji od Beograda. Ali i sa neuporedivo boljomi razvijenijom mrezom staza.Da je to sve ravno kao u NS, pa još i da bude mesta diskusiji. Ovako nema teorije. Kolovoz je neophodan u brdovitom gradu kao što je BG. Ajde mi reci ko bi koristio biciklističku stazu u onoliko strmoj Pariskoj? Osim profi biciklista naravno.