Šta je novo?

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića

Ne bi me cudilo da nastavljaju pravo pa nekako kroz Makedonsku dodju na trg

Ja se slazem da je haos, al dal to znaju i oni koji se kroz grad krecu pod rotacijama?

Trenutno na toj raskrsnici nije dozvoljeno levo skretanje, al ako stave samo jednu malu zutu strelicu na levo, eto ga

Smeju levo vozila JGP-a. Tu skreću 24, 37 i 44. Samo još fale 26 i 27 koje idu češće. Mislim da će da se ipak lome kroz kružni tok.

Ljudi šta vam je, autobusi ce prolaziti ovako, pored kružnog, neće ulaziti u njega. Osim ako nema neka linija koja iz Bulevara ide ka Terazijama, to onda ne znam kako ce, ali ko god ide pravo ne ulazi u kružni bilo da je bus, auto, motor.

Ali da je usko i za kola usko je baš, biće problema svakako ovde, em usko em zavijeno.

Prilozi

• Screenshot_20250629-124522~2 copy.png
    Screenshot_20250629-124522~2 copy.png
    725,8 KB · Pregleda: 107
Pa prolaze ka Terazijama 27 i 26. Oni moraju kroz kružni tok, osim ako im ne promene trasu da idu dole na Kraljice Marije.

Uz to još i sporije kretanje, ako je vozač pažljiv. Kao bonus dodajem i zakrčen kružni tokić od vozila iz Dečanske koja idu pravo u Bulevar i čekaju semafor kod Takovske. Što se dešava i sada.
Zglobni autobusi su se zaglavljivali na kružnom tokiću na Zelenom Vencu i kod DIFa (Blagoja Parovića i Kneza Višeslava), taman i treća lokacija gde će da bude pičvajz.
1751379656823.png

Pomislih, ali sve to na, prema slikama, malom kruznom toku deluje suludo, a to je valjda i za ocekivati kada se uzme u obzir ko vodi projekat :/

али шта су добили са овим кружним током,осим што се сада променило ко има предност, ови од скуппштине. И даље не можеш да идеш и где пре ниси могао.

Vrh