Ako ja dobro shvatam iz pravca bulevara neće moći da se uđe u dragoslava jovanovića u garažu???!!!
Mislim da ova zelena linija ne dozvoljava direktan ulaz u garažu onima koji dolaze iz Bulevara. Jedino kad naprave KT na Terazijama pa se tu okrenu i vrate ka Skupštini i skrenu desno u ulicu.
Ulaz je iz Vlajkovićeve a izlaz u Kosovskoj. Nema baš smisla jedino ako nisu izmenili plan i ako u Vlajkovićevoj obrnu smer.A da taj kružni tok nije tu zbog izlaska i ulaska iz svih pravaca u novu garažu pored skupštine?
@Реља, погледај мало боље цртеж из пројекта. Одговорио ти је и @БулбудерацA da taj kružni tok nije tu zbog izlaska i ulaska iz svih pravaca u novu garažu pored skupštine?
Mislio sam na ovaj luk obeležen zelenom bojom što je na posebnoj sličici predstavljeno kao nekakav ivičnjak, ležeći policajac ili šta već... Desna strelica je, čini mi se, za skretanje na Terazije.Колико ја видим, та баријера из Дечанске усмерава - у кружни ток. Има и десна стрелица на коловозу, значи да се може у Д. Јовановића.