Šta je novo?

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića

Meni je Stojčić ogromna misterija, kako je on jedini uspeo da pretekne iz Vesićeve garniture, čime je ucenio Šapića?

Ali konstantno godinama nešto petljaju po centru, a ostatak Beograda zaboravljen od boga.

Цртеж пројекта извођача радова целих/свих радова испред Скупштине.

Цео цртеж, али из два дела
цео цртеж1.jpg
цео цртеж2.jpg

Увећани делови цртежа
цртеж увећан1.jpg
цртеж увећан2.jpg

A da taj kružni tok nije tu zbog izlaska i ulaska iz svih pravaca u novu garažu pored skupštine?

Ovo sa stajalistem i trotoarima je ruganje pešacima treba obrisati sva žuta mesta za glavonje

Ispravite me ako grešim, ali meni se iz ovih crteža čini da će se u garažu moći samo sa Terazija!?

Kružni tok ima ovu barijeru koja iz Dečanske usmerava saobraćaj samo ka Bulevaru. To znači da ni iz Bulevara ne možete da skrenete u Dragoslava Jovanovića, već ili u Dečansku, ili na Terazije ili da se vratite nazad na Bulevar.

Колико ја видим, та баријера из Дечанске усмерава - у кружни ток. Има и десна стрелица на коловозу, значи да се може у Д. Јовановића.

Да будемо поштени, ово је можда и најмање бесмислен кт у серији Гангулиног кружно-точног дивљања.

Сувишан јесте, али потпуно бесмислен није.

Колико ја видим, та баријера из Дечанске усмерава - у кружни ток. Има и десна стрелица на коловозу, значи да се може у Д. Јовановића.
Mislio sam na ovaj luk obeležen zelenom bojom što je na posebnoj sličici predstavljeno kao nekakav ivičnjak, ležeći policajac ili šta već... Desna strelica je, čini mi se, za skretanje na Terazije.

Vrh