Šta je novo?

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića

IMG-d406f9257b9eca58d235e8a3c1669448-V.jpg

IMG-a81c0a1894ce13cb241951cbce62c0b1-V.jpg

Al' ce biti saranja grafitima po slobodnoj povrsini.

To sto se trg pretvorio u parking za odabrane je posebna prica

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Изгледа гледају и крак ка Теразијама као право, а лево је скретање ка гаражи. Мада гледам из те леве траке су дозволили и да се настави ка Дечанској.

Нажалост овај кружни ток ће дефинитивно онемогућити повратак трамваја. Велики промашај.

Изгледа баш тесно за пролазак аутобуса кроз кружни ток. Ова трака што води ка стајалишту исто изгледа незгодно због ове избочине испред самог стајалишта.

Да ли је на овој раскрсници икада била нека несносна гужва?

Svi vole da ostave trag, dok ne doðe sledeća vlast i izbriše ih. Malo njih je imalo sreću da njihovi tragovi ostanu netaknuti.​

Dobro im je ovo redovno održavanje. Drago mi je što će na BB ostati dokaz o sistemskom, kriminalnom i mafijaškom uništavanju Beograda. Biće dosta posla da se sve ove svinjarije dovedu u red.

Naravno da nije bilo potrebe ali naprednjačke gluperde sa Šapićem na čelu ne smeju da se uhvate u koštac sa velikim i realnim problemima pa onda prave ovakve sitne usputne pi...rije gde im niko nije tražio da bi ispalo da rade nešto.

КТ је добар пројекат у том погледу да служи као стални и незаобилазни подсетник на неспособност градске власти, а не чини непоправљиву штету граду. Камо пусте среће да је на месту К-дистрикта или Београда на води изграђен кружни ток.

Ali ne razumem ko šapiću da ove predloge, a on ih prihvati i gura!
Pa zar im KT na Nbgd nije bio dovoljna opomena da ne dira tako bitne stvari. Umesto denivelisane raskrsnice da se pravi KT.
A boja gradskog prevoza mi je baš odvratna. I baš ništa nije dobro uradio, ok možda nešto ima, ali nisam pratio.😂 u svakom slučaju ćemo ga baš pamtiti!

Za pare koje će potrošiti na kružni tok, mogli su srediti Bezistan, ako je već namenjeno za sredjivanje grada. A da ne pričamo da se mogao srediti neki dom zdravlja, škola ili vrtić.
A mogli su pare uložiti i u održavanje mosta na Adi, kapitalnog objekta koj se ne održava, a ne znam šta može biti preče od toga.

Ali ne razumem ko šapiću da ove predloge, a on ih prihvati i gura!
Pa on sam i ovaj klovn

Vrh