Šta je novo?

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića

1733665123388.png

1733665140603.png

1733665277865.png

5 000 000 евра = 585 000 000 динара = годишња социјална помоћ 2319 породица

или алтернативно, са тим новцем би једна социјално угрожена трочлана породица могла да преживи 2319 година

Pre je ovo redovno održavanje nego ona silna proširenja ulica. Ne vidim veću razliku osim fontane i što sad ima manje drveća. Mada su najavili još zelenila da će posaditi/postaviti.

Bukvalno je pojilo za stoku. Ni prosla nije bila neko olicenje umetnosti, ali za ovo je fontana di trevi!

Vidis kako revnosno policija radi posao

Nevera, ovog sam svakog dana vidjao kod mene, prosto sam iznenadjen/odusevljen jer niko ga nije smarao (a tu ima jos njih par)

Шта су тачно урадили толико времена? Прали паре?

Plitko je ovo za svako ozbiljnije zapiranje

Pogledajte prilog 222305

Pogledajte prilog 222306

Pogledajte prilog 222307

5 000 000 евра = 585 000 000 динара = годишња социјална помоћ 2319 породица

или алтернативно, са тим новцем би једна социјално угрожена трочлана породица могла да преживи 2319 година
Haha...pa sta si to upredio?
Ako ne cistimo vise ulice bi ta familija mogla daprezivi 10'000 godina.

Znaci po tebi u gradu ne treba nista da se radi, menja i rekonstruise i zato da se sve te pare daju ugrozenim familijama?
Hvala, ali mislim da vecina ljudi ne bih zelela da zivi u takvom gradu.

Znaci po tebi u gradu ne treba nista da se radi, menja i rekonstruise i zato da se sve te pare daju ugrozenim familijama?
Verujem da je to bio samo primer. A realno je da je bilo bar deset važnijih stvari od Trga Nikole Pašića koji je bio u sasvim pristojnom stanju. Jedna od tih stvari je samo dvadesetak metara odatle - Bezistan. Ovaj Trg je mogao samo malo da se osveži, a ne da se bacaju pare na ovakve gluposti.

Тако је, то сам мислио. Или ћемо да трошимо пола милијарде на "реконструкцију" у виду радикалне девастације сасвим пристојног трга или нећемо да чистимо улице. Дословно не постоји трећа опција. Надам се да ће следећа власт да одмах "реконструише" Трг Републике тако што ће, уместо да помогне сиротињи, да потроши милијарду динара да почупа оно дрвеће и разбије клупе које су радикали поставили, то је једини начин на који можемо да чистимо улице. То је град у коме би већина желела да живи.

Vrh