Samo zabe fale zelena jeOdsjaj je nije zelena. Ali da je gore nego što je bilo to stoji. A i ne radi...radila je dva dana samo. Skupo...a ne radi.
Ruku na srce, poslednje godine postojanja te stare fontane, dešavalo se da im se uzeleni voda, pisao sam ja čini mi se u dal u ovoj temi ili u temi o fontanama o tome.Čega se dotaknu to posle ne valja ničemu
Kako ona fontana pre nikad nije bila zelena?
Па имају сад Славију.Pa gde će mali maturanti da se kupaju?
Ladno slivnike koji su bili uz ivicu kolovoza nisu pomerili do ivicnjaka vec su ih ostavili po sred gde su i bili jbt to bi uradili u nekoj pripizdiniEto...u pravu ste. Stalno me kritikujete da ove slepce samo kritikujem. I jednom pokušam da ih odbranim i da kažem da nije žabokrečina već odsjaj...i nisam bio u pravu. Bulvalno odiše močvarom i zarazama. Uverih se uživo:
Pogledajte prilog 241511Pogledajte prilog 241512Pogledajte prilog 241513Pogledajte prilog 241514Pogledajte prilog 241515Pogledajte prilog 241516Pogledajte prilog 241517Pogledajte prilog 241518Pogledajte prilog 241519
Имамо сад ЈКП Београдски парк. Неки другар од нашег форумаша @Vračarac је тамо директор изгледа. Имамо како да ургирамо.Ima li nade da ce se posle rekonstrukcije Trga neko pozabaviti i rekonstrukcijom parka, naravno, kad se svi povuku odatle?
Требало је то возило за скидање асфалта да иде још мало до шатора. Видим пуно џомби и бубуљица по ивици.Eto...u pravu ste. Stalno me kritikujete da ove slepce samo kritikujem. I jednom pokušam da ih odbranim i da kažem da nije žabokrečina već odsjaj...i nisam bio u pravu. Bulvalno odiše močvarom i zarazama. Uverih se uživo:
Pogledajte prilog 241511Pogledajte prilog 241512Pogledajte prilog 241513Pogledajte prilog 241514Pogledajte prilog 241515Pogledajte prilog 241516Pogledajte prilog 241517Pogledajte prilog 241518Pogledajte prilog 241519
Да се уљуди Пионирски парк. Не могу деца на игралиште више да иду.Jeste Deki Ribac mi je drug sta treba?
Razumem da trenutno nisu uslovi za to. Ali propuštena je ogromna prilika da se, kad se već ovaj deo grada rekonstruiše, tramvaj produži do centra grada..
Koja je svrha omogućavanja desnog skretanja iz Dečanske ka Terazijama?Једино повећање зелених површина у предугој историји ове примитивне власти
![]()