Šta je novo?

Rekonstrukcija Trga Nikole Pašića

Odsjaj je nije zelena. Ali da je gore nego što je bilo to stoji. A i ne radi...radila je dva dana samo. Skupo...a ne radi.

To ne valja. Ima li jedno renoviranje koje je uradjeno od pocetka do kraja kako treba bez prepravki? Totalno nesposobni
Znam znam, cilj je naplatiti istu stvar vise puta.....

U Beogradu, sve novo sto se napravi nema ko da odrzava i onda se dogodi ovo sto se dogodi...zabokrecina u fontani, otpadanje plafona u Bezistanu, grafiti na zidovima novih zardinjera...

Čega se dotaknu to posle ne valja ničemu

Kako ona fontana pre nikad nije bila zelena?
Ruku na srce, poslednje godine postojanja te stare fontane, dešavalo se da im se uzeleni voda, pisao sam ja čini mi se u dal u ovoj temi ili u temi o fontanama o tome.

Al stara je makar radila, pa je bilo kakve takve cirkulacije vode, ovo pojilo bukvalno postade pravo pojilo.

Eto...u pravu ste. Stalno me kritikujete da ove slepce samo kritikujem. I jednom pokušam da ih odbranim i da kažem da nije žabokrečina već odsjaj...i nisam bio u pravu. Bulvalno odiše močvarom i zarazama. Uverih se uživo:

IMG_1813.jpeg
IMG_1812.jpeg
IMG_1811.jpeg
IMG_1810.jpeg
IMG_1809.jpeg
IMG_1808.jpeg
IMG_1807.jpeg
IMG_1805.jpeg
IMG_1804.jpeg

Ima li nade da ce se posle rekonstrukcije Trga neko pozabaviti i rekonstrukcijom parka, naravno, kad se svi povuku odatle?

Eto...u pravu ste. Stalno me kritikujete da ove slepce samo kritikujem. I jednom pokušam da ih odbranim i da kažem da nije žabokrečina već odsjaj...i nisam bio u pravu. Bulvalno odiše močvarom i zarazama. Uverih se uživo:

Pogledajte prilog 241511Pogledajte prilog 241512Pogledajte prilog 241513Pogledajte prilog 241514Pogledajte prilog 241515Pogledajte prilog 241516Pogledajte prilog 241517Pogledajte prilog 241518Pogledajte prilog 241519
Ladno slivnike koji su bili uz ivicu kolovoza nisu pomerili do ivicnjaka vec su ih ostavili po sred gde su i bili jbt to bi uradili u nekoj pripizdini

Ima li nade da ce se posle rekonstrukcije Trga neko pozabaviti i rekonstrukcijom parka, naravno, kad se svi povuku odatle?
Имамо сад ЈКП Београдски парк. Неки другар од нашег форумаша @Vračarac је тамо директор изгледа. Имамо како да ургирамо.

Телефон: 011/715-7135

Мејл директора: direktor@bgpark.rs

Мејл извршне директорице: nina.jandric@bgpark.rs

Pogledajte prilog 241511Pogledajte prilog 241512Pogledajte prilog 241513Pogledajte prilog 241514Pogledajte prilog 241515Pogledajte prilog 241516Pogledajte prilog 241517Pogledajte prilog 241518Pogledajte prilog 241519
Требало је то возило за скидање асфалта да иде још мало до шатора. Видим пуно џомби и бубуљица по ивици.

Evo samo što nije. Ovo ostaje do kraja mandata, to je očigledno.

deluje mi za pionirski park, da u sustini treba da se izrovari cela zemlja, negde do 2 metra dubine, zbog razlicitih, kako da kazem supstanci.
mogu tu zemlju da iskorsite za metro.

a onda da dovucemo neku zemlju sa neke planine, da ubacimo, da bi eventualno mogao da se povrati sjaj

Vrh