"eura"???
"eura"???
U Srbiji se kaze EVRA. Nauci svoj jezik!
I po meni Bezistan bih trebao prvi da se sredi.
A drugo, 6 mil je o.k. cena.
"eura"???
U Srbiji se kaze EVRA. Nauci svoj jezik!
I po meni Bezistan bih trebao prvi da se sredi.
Nauci svoj jezik!
gradevine
I po meni
bih trebao
Ali reportaza i samo pitas jednu stranu, znaci kontru, to nije nikakva reportaza
moguce da mu je ovo logika, ali ipak stoji da je pravilno evro a ne euroMasite poentu, kljuc je u tome da slucajno ne zvucis kao Hrvat, gramatika je manje bitna.
nova s BIH pitala svašta drugu stranu, ali ona daje izjave TV koje nisu režimske6 milona € za nesto sto je moglo da se urpirostoji maks za 2 milona €i da se postojeća fontana obnovi plus da se sredi bezistan u tu cenu ostalo bi 4 da se uradi nusiceva kraljevića marka i plato ispred crkve sv makra npr
Nisam verovao da ce uraditi i nesto pametno,da ostruzu one talase od asfalta. Jos jedna stvar,od kako je semafor iskljucen preko Branka nema guzve.Presvlace decansku do tunela, pošto sa cevima ne mogu da se izbore nikako barem nesto da se uradi
Kakvi kraljevi!Treća sreća:
Otkriven novi kvar, još jedno pomeranje roka: Radovi u Dečanskoj ni danas neće biti gotovi, nov rok ponedeljak popodne
Zbog nepredviđenih radova na sanaciji dodatnog kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži, <strong>do ponedeljka, 18. marta do kraja dana biće produženo zatvaranje za saobraćaj dela Dečanske ulice</strong>, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija".www.blic.rs