"eura"???
"eura"???
U Srbiji se kaze EVRA. Nauci svoj jezik!
I po meni Bezistan bih trebao prvi da se sredi.
A drugo, 6 mil je o.k. cena.
"eura"???
U Srbiji se kaze EVRA. Nauci svoj jezik!
I po meni Bezistan bih trebao prvi da se sredi.
Nauci svoj jezik!
gradevine
I po meni
bih trebao
Ali reportaza i samo pitas jednu stranu, znaci kontru, to nije nikakva reportaza
moguce da mu je ovo logika, ali ipak stoji da je pravilno evro a ne euroMasite poentu, kljuc je u tome da slucajno ne zvucis kao Hrvat, gramatika je manje bitna.
nova s BIH pitala svašta drugu stranu, ali ona daje izjave TV koje nisu režimske6 milona € za nesto sto je moglo da se urpirostoji maks za 2 milona €i da se postojeća fontana obnovi plus da se sredi bezistan u tu cenu ostalo bi 4 da se uradi nusiceva kraljevića marka i plato ispred crkve sv makra npr
Presvlace decansku do tunela, pošto sa cevima ne mogu da se izbore nikako barem nesto da se uradi
Treća sreća:
![]()
Otkriven novi kvar, joÅ¡ jedno pomeranje roka: Radovi u DeÄanskoj ni danas neÄe biti gotovi, nov rok ponedeljak popodne
Zbog nepredviÄenih radova na sanaciji dodatnog kvara na uliÄnoj kanalizacionoj mreži, <strong>do ponedeljka, 18. marta do kraja dana biÄe produženo zatvaranje za saobraÄaj dela DeÄanske ulice</strong>, od NuÅ¡iÄeve do Trga Nikole PaÅ¡iÄa, saopÅ¡tavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija".www.blic.rs