Bulbulderac17
Expert
Ovako ne u celoj evropi. U Austriji nor kamere snimaju ove vozače koji ovako voze.Moja žena je platila kaznu u Španiji jer jer vozila srednjom trakom autoputa a desna je bila prazna.
Ovako ne u celoj evropi. U Austriji nor kamere snimaju ove vozače koji ovako voze.Moja žena je platila kaznu u Španiji jer jer vozila srednjom trakom autoputa a desna je bila prazna.
Шалу на страну, на деллу Змај-Донановци би добро дошло да имамо 4+1 по смеру.Samo još jedna traka, veruj mi.![]()
Zanimljivo razmišljanje!Za isključenje da. Ali za pravac izgleda da kako im se ćefne. Na starom putu Preševo - Leskovac pre izgradnje autoputa za pravac je Niš pisalo na žutoj podlozi iako bi po ovoj logici o kojoj priča Miljković trebalo da bude zeleno jer je od Leskovca do Niša bio autoput. asa plus Meni je nekako logičnije da je na tabli koja označava pravo uvek osnovna boja kategorije tog puta na kojoj je tabla, a da je zeleno uokvireno ime mesta do kojeg se dolazi drugačijom kategorijom puta. https://kuhinje-nemec.com/kuhinje/moderne-kuhinje/
Овде имаш објашњење
Zna li se kakvi su to “hitni radovi na motputu”?
Ako neko ima nedoumicu kako da prijavi, a voljan je:Замолио бих све форумаше да пријаве овај кратер надлежнима:
Pogledajte prilog 237942