Šta je novo?

Rekonstrukcija šetališta Lazaro Kardenasa

Upravo je to glavno pitanje - šta onda rade ostala JKP?!

Ako je u pitanju neki prostor gde svakodnevno boraviš - logično je da ga očistiš. Naravno, ne treba zaboraviti ko je zaista zadužen, ali i biti realan i shvatiti da je dovoljno baciti jednu kesu sa đubretomi i par konzervi i đubrijera je puna.

https://twitter.com/zdravkojankovic/sta ... 9721204742

blok 45 basta.jpg

Ove jeftine bašte sa najjeftinijim stolicama i stolovima su mi za zatvor. Bukvalno nivo nekog zabačenog sela.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=742776#p742776:3pb4czlx je napisao(la):
astrodule » Čet Maj 28, 2020 1:08 pm[/url]":3pb4czlx]
Ove jeftine bašte sa najjeftinijim stolicama i stolovima su mi za zatvor. Bukvalno nivo nekog zabačenog sela.

Da ne govorim o ovim jeftinim reklamnim suncobranima. :bash:

Moje pretpostavke da će prvo raditi onu stranu ka Ivana Ribara su bile pogrešne.Evo ekskluzive kako ste i navikli,nastavlja se rekonstrukcija šetališta ka Nehruovoj između obdaništa i škole.

Pohvale za fotke, odlično je što rade rekao bih duži krak.

Hvala,to je bila moja građanska dužnost.A mene ako se sete na dan Beobuilda sete... :gobb:

Jeste,ovo je neznatno duži krak a verovatno su se odlučili da ovo prvo urade zbog škole.Da iskoriste letnji raspust (bar se nadam da je neko tako razmišljao).

Nadam se da cesma ostaje da je nece upropastiti ....

direktor":3n75d18m je napisao(la):
Nadam se da cesma ostaje da je nece upropastiti ....
Možda se i varam, autor česme još uvek živi u bloku ili njegovi potomci...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Evo malo svežih sličica,radi se uveliko.Već su trasirane staze koje će kao i u onom središnjem delu biti kombinacija granita i asfalta.

Ovo će biti neke velike žardinjere

Informacija iz prve ruke...česma ostaje.Biće okolo samo novi mobilijar

Utisak (moj) je da će ovo biti brzinski završeno.Mnogo brže nego onaj deo sa igralištima i terenima.

Vesara briljira

"Nažalost, do pre godinu i po dana ovo šetalište je bilo devastirano, a sam kraj najružniji deo Novog Beograda, verovatno i najružniji park u Beogradu. Na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je odrastao u ovom delu grada, Grad Beograd je uz pomoć Vlade Republike Srbije doneo odluku da se ovaj prostor obnovi, što nije bilo jednostavno", naveo je on, prenosi Beoinfo.

Ovaj projekat pokazuje da kada postoji želja i bolji budžet, mnogo toga je moguće da se uradi. U prošlim periodima, drugi nisu bili zainteresovani i nije im bilo važno da deca imaju igralište i šetalište

Zahvalite se znači Vučiću što više nemate vrv najružniji park u Beogradu (smajli koji povraća)

Pa kako, ovde i buduće mame zahvaljuju AV što je inicirao da se ponovo pokrene vantelesna, šta je jedan park. ... najružniji.... sada će jedino za taj deo da dobije po ušima od šefa.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=749110#p749110:ky4nimnd je napisao(la):
astrodule » 18 Jun 2020 01:47 pm[/url]":ky4nimnd]Vesara briljira

"Nažalost, do pre godinu i po dana ovo šetalište je bilo devastirano, a sam kraj najružniji deo Novog Beograda, verovatno i najružniji park u Beogradu. Na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je odrastao u ovom delu grada, Grad Beograd je uz pomoć Vlade Republike Srbije doneo odluku da se ovaj prostor obnovi, što nije bilo jednostavno", naveo je on, prenosi Beoinfo.

Ovaj projekat pokazuje da kada postoji želja i bolji budžet, mnogo toga je moguće da se uradi. U prošlim periodima, drugi nisu bili zainteresovani i nije im bilo važno da deca imaju igralište i šetalište

Zahvalite se znači Vučiću što više nemate vrv najružniji park u Beogradu (smajli koji povraća)

I što se Sava kod istih tih blokova ne vidi od splavova i đubreta... izgleda da je više vremena provodio na tom šetalištu nego na Savi :D

A ja ih juče naivno u sebi pohvalio kako brzo rade šetalište... kad čovek u bojkotu potpuno zaboravi da su ti izbori sada u nedelju, a pogled mu preskače preko svih plakata, bilborda.... :laugh:

Na kraju ću se trebati zahvaljivati na tome što je doprineo da se pre jednog veka rode moji preci i što se radilo na natalitetu. :D

Pa kako ono Vulin nedavno reče, da su zaklali Vučićevu babu, Vučić danas ne bi postojao. Tako da barijere vremena i prostora nisu ništa za današnju vlast (u skladu sa predizbornim spotom).

A sada što se tiče samog šetališta, moram da pohvalim zelenilo da se zadnjih par nedelja dosta bave ovim završenim delom u smislu da se svako jutro prazne kante, a i moraju pošto su prepune već do popodne od broja prolaznika.
Takođe, jutros je krenula nova tura košenja pošto je od ove silne kiše sve ponovo nabujalo, nadam se da će ovi podizvođači sada povesti računa da ne pokose neke zasađene grmolike biljke kao prošli put.

Videćemo kako će ići košenje od nedelje :)

Malo sam guglao o početku radova i naravno da se nigde ne spominje da je ideja bila Vučićeva kako nas Vesić ubedjuje.

Ne mogu vam opisati gnušanje zbog ovakvih laži.

Inače, rok za završetak ovog parčeta je 31.12.2020.

Kose bolje o brze jer su nabavili nekoliko velikih kosilica...

Nažalost oko kamenih kocki na centralnom delu je već krenuo da se raspada mater ili koja god ono bila fug masa. Srećom su majstori i dalje tu, to je generalno posao od pola dana za nekog majstora da ponovo napuni, ali mislim da će morati da menjaju masu (ili prvi put neko nije dobro umešao). Ako stignem neki put uslikaću.

Vrh