Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 49.307
Pa da, pisao sam ranije da ta njesra imaju neku hemiju zbog koje ispuštaju kancerogene materije dok stoje uskladištene ili pored kase, a uz to imaju i supstance koje razaraju kožu onih koji ih stalno dodiruju. Ne znam kako je u svakom marketu, ali znam da su mi se u jednom žalii, mislim da je ili Maxi ili Idea, da ovi koji ih stalno dodiruju (kasirke) imaju problema sa kožom na rukama i da im koža stalno puca. Jer iste te supstance koje pomažu da se razore molekuli najlona (ili polistirena, čega već...) isto tako pomažu da se razaraju i molekuli kože. Ali ne vredi, sada ti je u modi ta neka @Kailan ekologija, koja nalaže da nije bitno koji je krajnji rezultat neke ekološke borbe, nego da to sve zvuči i deluje kul pred kamerama i javnosti. Čak i onda kada se otvoreno zna i pokaže da ništa od toga ne donosi ni dinar više od ulaganja u ekologiju i ekološke akcije čišćenja. A o zdravlju tih koji rukuju s tim kesama dok im koža puca, da ne govorimo. Ko ih šljivi bre, jbg, to je za viši cilj - za čistije reke. Iako reke nisu ič čistije, ali nema veze, pravićemo se svi da jesu.