drum1":2fael5xx je napisao(la):ок, могу да се сложим са свим изложеним аргументима.
како да онда зауставимо гурање свих срба из црне горе и босне у "црногорце" и "босанце"?
drum1":2fael5xx je napisao(la):ја не познајем ни једног србина из србије који не зове све држављане из босне, дакле укључујући србе, босанцима, исто тако и за црногорце.
serbianac":1n29q2g1 je napisao(la):drum1":1n29q2g1 je napisao(la):ок, могу да се сложим са свим изложеним аргументима.
како да онда зауставимо гурање свих срба из црне горе и босне у "црногорце" и "босанце"?
Једноставно, то су срби из Црне Горе и Босне и Херцеговине.
drum1":1n29q2g1 je napisao(la):ја не познајем ни једног србина из србије који не зове све држављане из босне, дакле укључујући србе, босанцима, исто тако и за црногорце.
Веруј ми, има нас доста :lol:
serbianac":2qkbu81b je napisao(la):drum1":2qkbu81b je napisao(la):ок, могу да се сложим са свим изложеним аргументима.
Једноставно, то су срби из Црне Горе и Босне и Херцеговине.
drum1":2qkbu81b je napisao(la):ја не познајем ни једног србина из србије који не зове све држављане из босне, дакле укључујући србе, босанцима, исто тако и за црногорце.
Веруј ми, има нас доста :lol:
ја у историји нисам научио за јована ненада а твртко је учен као "босанац" историја црне горе је само споменута, највише кроз г. Вијенац.Борчанац":1xub9i45 je napisao(la):Ама како то ништа? А Твртко, Његош, Јован Ненад, Марко краљевић... све заступљено
И добро више... није тема баш толико РАЗНО.
drum1":1bm6dzp1 je napisao(la):ја у историји нисам научио за јована ненада а твртко је учен као "босанац" историја црне горе је само споменута, највише кроз г. Вијенац.Борчанац":1bm6dzp1 je napisao(la):Ама како то ништа? А Твртко, Његош, Јован Ненад, Марко краљевић... све заступљено
не бих знао да су срби/словени у војводини једини народ до доласка мађара и осталих у 17 веку, да ниса читао Википедију. Итд итд. Можда су се променили уџбеници . . Али ја сам учио некалву авнојевску историју.
rasho62":39n4pu8a je napisao(la):drum1":39n4pu8a je napisao(la):ја у историји нисам научио за јована ненада а твртко је учен као "босанац" историја црне горе је само споменута, највише кроз г. Вијенац.Борчанац":39n4pu8a je napisao(la):Ама како то ништа? А Твртко, Његош, Јован Ненад, Марко краљевић... све заступљено
не бих знао да су срби/словени у војводини једини народ до доласка мађара и осталих у 17 веку, да ниса читао Википедију. Итд итд. Можда су се променили уџбеници . . Али ја сам учио некалву авнојевску историју.
Не знам како је код тебе али у нашој породици је предање, "са кољена на кољено", јаче од било какве историје и све што смо учили у бившој АВНОЈ-евској брзо смо заборављали. Ништа без деде, прадеде.....!
Борчанац":sg8ob03z je napisao(la):То није могла бити она... користила је друго писмо! Људи, ово је фалсификат