Bulbulderac17
Advanced
Mislim da je tri sprata..ne vidi se povučeni sprat...kao što je na renderu.
Spomen ploča kvislingu? Daleko bilo!Инвеститор се хвалио како има симпатије према Дражи и равногорском покрету. Могао би да се испрси за спомен плочу.
Па чудно ми, ко још прави стамбену зграду поред самог великог логистичког центра, магацина где цео дан, а можда и ноћ тандрчу, камиони, комби возила, виљушкари...@Dzigi Bau
Ako može u Ljermontovljevoj tako, gde je policija, šta je problem da bude uz poštu.
Већи део сортирања се ради ноћу, али има активности 24/7 ту.Па чудно ми, ко још прави стамбену зграду поред самог великог логистичког центра, магацина где цео дан, а можда и ноћ тандрчу, камиони, комби возила, виљушкари...
Борислава Пекића је у изградњу, до пола су стигли отп.Зна ли неко шта се догађа са ова два пројекта (преузето са сајта архитектонског бироа: BUREAU CUBE PARTNERS):
Борислава Пекића бр. 9
Скадарска бр. 55
Поред главног дистрибутивног центра Поште у Земуну нешто се гради, питао сам ту неког човека каже стамбена зграда, али не знам да ли је тачно, баш је близу поште уз саму ограду
Pogledajte prilog 142389Pogledajte prilog 142390Pogledajte prilog 142391
Е свашта, ово није ни мала зграда уопште, ко прође ту видеће колико је то забачено и изоловано иако је близу Угриновачке, а поред је неки спорни плац код бивше лакат кривине о коме сам већ писао овде, био је некакав сукоб, стану испред багера, па багер као крене на њих кад сам пролазио, долазила је полиција и тај плац је сад "ограђен" са десетак паркираних старих аутобусаSquare Residence | Novogradnja Beograd Zemun Gornji grad | novazgrada.rs
Informacija o novogradnji 'Square Residence', Zemun, Gornji grad. Lokacija, infrastruktura i karakteristike objekta.novazgrada.rs
Иначе не иде уз саму ограду јер ту иде улица, и то велика - него се инвеститор вероватно договорио да то исто среди и направи, па је зато до ограде