Šta je novo?

Razni projekti

Znaci niko nece vise da zabode lopatu u Zemunu bez 2300e po kvadratu...

Zivo me zanima ko kupuje ove preskupe stanove u Zemunu, jer ja kao dosljak da dam ovolike pare za Zemun, ne pada mi na pamet.
 
Pritom većina zemunskih nekretnina nije u zemunu nego što zemunci kažu pregdrađe Zemuna, a u Marije Bursać je jutarnji špic da se domogneš AP treba mnogo vremena, dok dođeš na posao bilo da je NBG ili preko reke pa ti već nisi ni za šta...
 
Pa ovo mora da je neka zaj.......a :ROFLMAO: Secam se kad je MB blok bio ~1200e, ali me niska cena nije privlacila zbog okoline. Ok, ovo je sa druge strane onog kanala, i nije okruzeno njivama, ali je blizu jedno drugom i opet je blizu kanala. Ne mogu da vidim da neko daje toliko para ovde, mada ko zna, izgleda da se ljudi grabe za novogradnju, samo da se kupi. Stvarno mi nista nije jasno kad vidim ove cene.
 
Poslednja izmena od urednika:
Ne znam da li si čuo, u Srbiji postoji još novina pored Kurira. ;)
 
Drug iz Marije Bursać me pitao kada se normalizuje Bg voz jer mu je to najjači prevoz dok ostali nisu baš dobri. Ako je tu 2300 kvadrat onda je stvarno sve otišlo k vragu.
 
Mene lično, znači i govori to što se neko informiše iz Kurira i / ili Informera. Meni nije bitno ko objavljuje vest, već šta se objavljuje. Tj. , ako neku vest mogu da nađem samo na jednom midiju, onda je prenesem odatle, a ako je moguće istu naći na više različitih medija, onda prenesem sa onog koji je napisao manje iritanto ili je ta vest prenesena sa medija koji daje relevantnije informacije o istoj u datom trenutku (što ne znači da će svaki but biti tako).
 
Мислиш да стварно има неке суштинске разлике између Курира и Данаса или између Пинка и Нове С, Н1...
Evo jedne, n1 će preneti šta je izjavio Vučić na neku temu, pink neće preneti šta je rekao Đilas na neku temu.
Bez bilo kakve želje dalje da se upuštam u polemiku.
 

Projekat je krenuo sa izgradnjom krajem prošle godine. Imajući u vidu veličinu projekta (500+ stanova u četiri faze), verujem da zaslužuje posebnu temu?
IMG20220101152401.jpg
 
Poslednja izmena od urednika:
 
Da ne napisa koja je ulica, čovek bi pomislio da je negde na Karaburmi. :)
Inače, radovi stali jer su naišli na zid tunela od železnice.
 
Poslednja izmena:
занимљиво, на АПР-у нема никакве дозволе, чак ни локацијских за Хумску 10. Има за Хумску 6, али то је већ готово
 
Sa tim se realno može računati..

kuca-dedinje-mitrovic.jpg
 
au...ajte brzo uslikajte kucu iz svih uglova da imamo za arhivu pre nego sto je prebacimo u temu porusena kulturna dobra beograda....😢
 
Vrh