Šta je novo?

Razni projekti

Strumička...
WP_20180224_09_49_38_Pro.jpg


WP_20180224_09_50_42_Pro.jpg
 
Барем ово у Струмичкој делимично сакрива огавну Текстилну школу, али ово у Гундулићу само доказује све мане садашњег начина градње у Србији - сваки нови објекат (поготово ако је негде где су приземне куће а по плану је спратност велика) штрчи ненормално
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=519643#p519643:316jr9v2 je napisao(la):
Johnest_Hon » 25 Feb 2018 09:29 am[/url]":316jr9v2]Strumička...


WP_20180224_09_50_42_Pro.jpg
Dok se nas predsednik hvali na pinku i hepiju kako je rasturio Hrvate u poseti od pre neki dan u isto vreme ove samoposluge nicu ko pecurke, ovo postaje prava epidemija.
Da ne pominjem sto je odma sutradan nakon te posete morao da primi predstavnike hrvatske manjine u Vojvodini i dodatno poradi po pitanju prava itd. Vide Hrvati dobro skim imaju posla, ko zna sta nas sve ceka.

Inace sto se projekta zgrade tice ovo je dobro, jos jedan lep projekat.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520747#p520747:117u6yn7 je napisao(la):
Johnest_Hon » Sre Feb 28, 2018 7:31 pm[/url]":117u6yn7]Baba Višnjina
WP_20180225_15_41_44_Pro.jpg
Vidi postavili su render zgrade koju su gradili na Dorćolu. Sigurno je neka greška... mislim ko bi uopšte pomislio da reciklira projekat i izgradi identičnu zgradu :lol: :bash:
 
Ima i tabla unutra...nisam slikao...vrv je skoro ista tako da si u pravu... :D
 
Upravo sam to hteo da kazem ma da nista me ne bi cudilo, ako je duzina parcele slicna sve je moguce.
 
Opet ta ekipa cecesjonista strasno treba naci kvsku i nedavati im dozvole
 
Хехе а мислили сте да ће распадом југе доћи крај стандардизованим штанцованим зградама

Сад још да се скупи кешић па крећу цела насеља, Београд постаје лавиринт пошто ће свака улица бити потпуно истоветна
 
Mozda je planirana kad je gradjen kompleks a nije izgradjena odmah iz nekog razloga
 
src kosutnjak se i sastoji od objekta slicnog ovome opisanom u clanku, plus kompleks letnjih bazena. kao dete sam tu proveo mnogo vremena, zaista je opravdavao svoje ime i nudio sve, od zatvorenog bazean do mini golfa. ne bih rekao da je inicijalno planirana hala sa gledalistem, nekako je sve bilo orjentisano na korisnike i bavljenje sportom a ne na gledanje drugih kako se njime bave..

u svakom slucaju ako ti ne znas da je skoro bio neki konkurs na ovu temu onda ja verujem vise tebi nego cenjenom republickom ministru u kampanji za gradske izbore
 
Sad sam se sjetio imate rendere na forumu u odjeljku sportski objekti .To sto hoce da prave na kosutnjaku sve ce imati zeleni krov .U sistemu zavoda za sport
 
Lepo, lepo, samo mi ovo u sredini u Neznanog junaka nesto cudnjikavo
 
Ја бих Бреговићеву кућу искористио као концепт за неке диспичерске центре по земљи, веома леп објекат.
 
Lokacije je onaj siroti nagužvani deo Živka Davidovića pre okretnice. Prostor bi ako poštuju kućne brojeve trebao biti neko staro stovarište ili štagod sa parne strane ulice. Tako da bar neće biti zgradica na ćoškastoj parceli. Zna li ko koliko je W.D. CONCORD WEST stvano učestovao na W bloku?

Po ulickanosti sajta i pokušajima da se impresionira referencama i imenima očekujem minimum 1700 ako ne i 1800 što je za tu sirotu pretrpanu lokaciju suludo.

Edit. Ispravka. Zgrada jeste jako ćoškasta, očigledno je da su samo kupili prostor stovarišta tako da će biti okružena udžericama prema jugu.
 
Vrh