Bezaninac
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.03.2012.
- Pohvaljen
- 1.683
@Гага Hvala puno Gago na ovom istorijskom ostvrtu na 2011. godinu i diskusiju sa @zhaba, baš smo forumski matorani. Još starije se osećam kad pročitam šta si napisao oko toka izgradnje "karingtonki", "vojvođanki", "mediteranki", Metalcu... Sećam se i kombajna na parkingu
... Međutim, najzahvalniji sam ti na ovoj skici plana za izgradnju naselja, ovo je pravo blago!!! Možda bi admini mogli da taj post iskopiraju u " Razvoj beogradskog urbanizma"...Radi lakšeg snalaženja, treba spomenti da je ova mapa južno orijentisana, tj. njenom rotacijom za 180 dobija se okvirno stvarna situacija na terenu.
Moram da se ispravim, kada sam rekao poljoprivreda - mislio sam na stočarstvo, jer je priča bila na temu opojnih mirisa štala i kočina. Siguran sam da zaista u naselju više nema ni jednog grla stoke (što je možda najvažnija informacija potencijalnim kucima u ovom novom "LUH" stambenjaku), a slažem se da poljoprivrednicima možemo da se smatramo svi koji i dalje imamo i čuvamo svoje obradivo zemljište u našem ataru.
Moram da se ispravim, kada sam rekao poljoprivreda - mislio sam na stočarstvo, jer je priča bila na temu opojnih mirisa štala i kočina. Siguran sam da zaista u naselju više nema ni jednog grla stoke (što je možda najvažnija informacija potencijalnim kucima u ovom novom "LUH" stambenjaku), a slažem se da poljoprivrednicima možemo da se smatramo svi koji i dalje imamo i čuvamo svoje obradivo zemljište u našem ataru.