mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.889
Koja ulica je u pitanju?
Koja ulica je u pitanju?
Архитекта: Какву архитектуру желите?Gospodara Vucica 44. Uskoro
Pogledajte prilog 208349
ovde ni na renderu nema mesta za troatar, kad bude izgradjena verovatno ce da bude na kolovozu
Trenutno je jedna od opcija u razmatranjuEvo da reklamiram moj budući kraj - Square Residence
Prvo ide zeleni pojas, pa onda polako drugi delovi nizbrdo ka autoputu. A posao im olakšava to što nema pobune građana.Počeli da grade zgrade čak i ovde, za 2 zgrade trenutno, stavljene građevinske table. Neverovatno da su stvarno dozvolili gradnju duž ovog lepog zelenog pojasa desno u Ustaničkoj. Mogli su da sačuvaju to, a investitori neka otkupe kuće ispod u Kolubarskoj pa neka grade. Zar mora svaki slobodan zeleni prostor u gradu da se zalije betonom?
Biće razdelnih ostrva dok se vodonačelnik ne uhvati proširenja.Nažalost sve zelene površine su na prodaju. Ovim tempom će uskoro jedine zelene površine u Ustaničkoj biit razdelna ostrva.
Који зелени појас, то је приватна парцела..
Pogledajte prilog 211524
Да сам и ја био шокиран градњом ту - јесам, али.. Погледајте горе.
Још се приликом ширења Устаничке после рата није урадило како треба да се земљиште издвоји за тротоар, па се овај налази на парцелама које су приватне, какав зелени појас.
Necu da pitam kako je ovakav previd moguc (ali kako?!), zanima me kako ovo moze da se resi? Da li se investitor obavezuje da taj deo "vrati" gradu tj. drzavi, da li je to uopste moguce u pravnom smislu? Bukvalno ne verujemУосталом, интересантна ствар, не само двориште, већ и тротоар испред са стајалиштем за јавни превоз је његово власништво..
Necu da pitam kako je ovakav previd moguc (ali kako?!), zanima me kako ovo moze da se resi? Da li se investitor obavezuje da taj deo "vrati" gradu tj. drzavi, da li je to uopste moguce u pravnom smislu? Bukvalno ne verujem